Ovi horoskopski znakovi zrače negativnom energijom, izbegavajte ih

 Ovi horoskopski znakovi zrače negativnom energijom, izbegavajte ih

Svi imamo tamnu stranu, ali za neke ljude, posebno kada uzmete u obzir astrologiju, njihova negativna energija je konstantna.

ŠKORPIJA

Škorpije osećaju veoma intenzivno, a ponekad imaju poteškoća da kontrolišu svoja osećanja. Kao da su njihove emocije na površini i svaka mala stvar može izazvati eksploziju. Njihova negativna energija ispoljava se promenama raspoloženja i nesposobnošću da ostanu mirni kada sve krene naopako.

JARAC

Kada Jarac širi negativnu energiju, ima tendenciju da smatra da je interakcija sa ljudima veoma zamorna i teška. Jarac je toliko umotan u svoju dramu i negativna osećanja da nema energije da bude tu za nekog drugog.

RAK

Negativna energija Raka je samousmerena i imaju tendenciju da razmišljaju o tome da nisu dostojni dobrih stvari koje im se događaju. Kada Rakovi zrače negativnom energijom, preispituju akcije koje su preduzeli i odgovornost za lošu vezu.

RIBE

Kada se Ribe nađu u negativnom energetskom ciklusu, one teže da budu same i ograničavaju interakciju sa voljenim osobama. Biti sam nije nužno loša stvar, ali kada to traje duži vremenski period, onda ume da bude teško.

DEVICA

Znamo da su Device sklonije samokritičnosti, ali kada su u negativnom energetskom ciklusu, njihovo kritičko oko može biti fokusirano i na druge ljude. Device mogu biti hiperkritične, što nije dobro ni za koga. Ako bi mogli da shvate šta rade, mogli bi da prestanu negativno da misle.

VODOLIJA

Kada Vodolija dođe u negativan energetski ciklus, ima tendenciju da ga prenese kao “realan” i “vidi stvari kakve jesu”. Izgleda da ne shvata da se negativna energija hrani lošim mislima i time se produžava. Drugim rečima, Vodolija postaje veoma cinična i može se ponašati otrovno.