Na koji način se svaki od horoskopskih znakova žrtvuje za svog partnera

 Na koji način se svaki od horoskopskih znakova žrtvuje za svog partnera

U astrologiji, kako se znakovi Zodijaka žrtvuju u odnosima, sve zavisi od njihovih tipova ličnosti.

OVAN

Ako vas Ovan zaista voli i poštuje, oni će žrtvovati svoje dragoceno vreme za vas, dajući vam svu pažnju koja vam je potrebna. Oni znaju da zaslužujete više od kratkotrajne pažnje i potpuno su posvećeni i voljni da vam daju ono što želite.

BIK

Njihova ideja žrtvovanja podrazumeva da vam dopuste da se izvučete kad se loše ponašate. Njima se ne sviđa ono što radite i ne poštuju vaš izbor, ali umesto da vas prebiju, oni vam dozvoljavaju da se izvučete i to za Bika znači žrtvovanje.

BLIZANCI

Blizanci će biti srećni da vas slušaju satima. Oni žele da pomognu, sve dok ih to ništa ne košta.

RAK

Ništa nije žrtva za Raka ako vas vole. Sve će izgubiti – novac, stvari, zdrav razum – zbog voljene osobe. Cenite svog partnera ako je u znaku Raka, jer nema boljeg.

LAV

Lav je potpuno spreman da vam da sve što želite, a ako to znači žrtvovanje nečega što je za njega značajno, a za vas važnije, nema problem da se odrekne toga zarad voljene osobe.

DEVICA

Jedna od stvari koje definišu Devicu je njihov ponos i to su sppremni da žrtvuju zbog osobe koju vole. Možda ne im se ne sviđa sve u šta veruje, ali Devica će poštovati i žrtvovati se da bude u skladu s voljenom osobom.

VAGA

Vaga može da se odrekne nečeg nevoljno, ali istina je da neće žrtvovati ništa za drugu osobu, osim ako to nekako odgovara njima. Oni se ne “žrtvuju” već odustaju od određenih delova za veliku naknadu.

ŠKORPIJA

Ne uvek voljni da se žrtvuju, ipak uvek žele da se žrtvujete za njih. Ipak, ako moraju, žrtvovaće svoj izbor filma ili hrane i to je sve.

STRELAC

Oni će lako odustati od svog zdravog razuma za drugu osobu, i to će činiti redovno. Strelac ne zna kako da bude u vezi i stalno se pita kada će se konačno završiti. Odnosi ne funkcionišu dobro sa ovim znakom, jer sve što uključuje bavljenje drugim ljudima za njih je neželjena žrtva.

JARAC

Jarac je nestrpljiv, i kada je u pitanju ljubav nije baš spreman za žrtvu, a ipak mnogo očekuju. Oni to zahtevaju i ne veruju da treba da se žrtvuju da bi dobili najbolje od svog partnera.

VODOLIJA

Kao idealisti, Vodoliji je teško da se ozbiljno žrtvuje jer ne veruju da treba da da bilo šta svojoj voljenoj osobi. Zbog toga više imaju raskida nego veza.

RIBE

Ribe se žrtvuju samo kada misle da mogu dobiti nešto zauzvrat. Oni žele nešto od vas, pa vam, zauzvrat, “dopuštaju” da se izvučete u nekoj situaciji u kojoj vam ranije to nisu dopuštali.