Vođenje ljubavi je lek za nesanicu i višak energije, a ovo je najbolji način da podgrejete strast u braku

 Vođenje ljubavi je lek za nesanicu i višak energije, a ovo je najbolji način da podgrejete strast u braku

“On će zbližiti vas i partnera te osnažiti vezu. Naime, ako vodite ljubav retko, vaš partner će nakon nekog vremena steći osećaj da ga ne volite. Nakon seksa ljudi se osećaju srećnije, sigurnije i voljenije”, naglašava ona.

Dodaje da seks u braku nije šlag na tortu, nego ulje koje pokreće motor.

“Umesto da izbegavate seks kad se osećate loše, postavite sebi u glavi da je on upravo ono što vam je potrebno kako biste se osećali bolje, poput leka za sve vaše probleme. S takvim stavom bićete srećniji”, rekla je spisateljica.

Savetuje da u brak uvedete i flertovanje. Naravno, ono, takođe, mora povremeno biti popraćeno seksom kako ne biste zbunili partnera pogrešnim signalima.

“Muškarci ne žele seks samo zato što je fizički dobar, već tako osećaju da ih želite. Pokažite mu to flertovanjem. Osmislite tajnu rečenicu za koju ćete znati samo vas dvoje, a koja će mu poručiti da je zgodan i neodoljiv. Ostavljajte mu seksi poruke u kući, a tokom dana mu ih šaljite na mobilni. Nnapišite mu šta nosite ili mu pošaljite citat iz ljubavne pesme. Ako ste zaigrani, dok gleda televiziju, na sekundu podignite svoju majicu i pokažite mu grudi, pa zatim samo odšetajte”, savetuje autorka.