Zodijak otkriva: Povod za raskid za svaki horoskopski znak

 Zodijak otkriva: Povod za raskid za svaki horoskopski znak

Ovan – posesivnost

Ovnovi ne tolerišu posesivnost i ne žele da se pored svog partnera u bilo kom smislu osećaju sputano. Oni vole svoju slobodu i čim osete da ih neko guši, odlaze bez objašnjenja.

Bik – nepoštovanje

Bikovi su veoma ponosni i od svojih bliskih osoba očekuju poštovanje. Kada ono izostane, za vas više nema mesta u njihovom životu.

Blizanci – rezervisanost

S obzirom na snažnu energiju i avanturistički duh, Blizanci pored sebe ne trpe zatvorene osobe, koje ne znaju da se zabave i prilagode svakoj situacije, jer im takve osobe kvare zabavu, a Blizancima je to neoprostivo.

Rak – ne pokazivanje emocija

Rakovi su veoma posvećeni partneri i ne mogu da razumeju da se njihov partner pred njima zatvara. Oni žele bujicu emocija na sve strane i ako to ne dobiju u samom početku, sa tim se veoma teško mire.

Lav – stidljivost

Lavovi su osobe sa jakim samopouzdanjem i pored sebe vide istog takvog partnera. Ne pristaju ni na šta manje, a posebno ne na stidljive i povučene osobe, koje pored njih ne mogu doći do izražaja.

Devica – pasivnost

Device žive za svoju ambiciju, pa pored sebe ne mogu da zamisle pasivnog partnera bez želje za napretkom.

Vaga – pesimizam

Vage su osobe poletnog duha i nemaju vremena za dramu i pesimizam. Najmanje što žele je da pored sebe imaju osobu koja sve vidi crno.

Škorpija – neiskrenost

Škorpije su veoma direktne i iskrene osobe, koje se gnušaju laži. Kada prvi put uhvate partnera u laži, jasno je da će toj vezi uskoro doći kraj.

Strelac – lenjost

Strelčevi su rođeni avanturisti i žele da svaki dan maksimalno iskoriste. Pored sebe žele nekog ko je slične prirode, dok će partnera koji nije u stanju da isprati njihov tempo, ostaviti daleko iza sebe.

Jarac – neodgovornost

Osobe rođene u ovom znaku pored sebe žele zrelog i odgovornog partnera, razmaženi i neodgovorni ljudi, jednostavno nisu prava osoba za njih.

Vodolija – praktičnost

Vodolije nikada nisu sa obe noge na zemlji. Neretko žive u svetu mašte i ne vole kada im neko konstantno ruši iluzije, zato su krajnje praktični ljudi definitivno pogrešne osobe za Vodolije.

Ribe – neosećajnost

Ribe su potpuno predane svojim emocijama i snovima, a partner koji ne saoseća sa njima, definitivno ih može samo povrediti. Emocionalno nedostupne osobe, nikako ne mogu biti idealni partneri osobama rođenim u znaku Ribe.