Dobila je cipele za venčanje, a na đonu je našla skrivenu poruku pokojne majke (FOTO)

 Dobila je cipele za venčanje, a na đonu je našla skrivenu poruku pokojne majke (FOTO)

Njena majka je preminula od raka pluća naredne godine, dve godine pre ćerkinog venčanja.

Ema je pre dve nedelje poštom dobila ružičaste antilopske cipele, koje je platila njena majka i ostavila poruku na đonu.

“Želela sam da dobiješ poklon od mene za svoje venčanje. Tvoje cipele moj su poklon tebi. Nadam se da će ti ovo biti čaroban dan. Puno, puno ljubavi i zagrljaja, mama”, piše u poruci.

Mlada je bila dirnuta i počela da plače. Medijima je otkrila da je njen verenik Ričard znao za iznenađenje.

Nakon dijagnoze, lekari su Eminoj majci rekli da ima jednu do dve godine života. Ona je počela da piše pisma članovima porodice, ali je iznenada preminula pre nego što je stigla da napza ćerku.

https://www.facebook.com/LaceandLoveshoes/posts/2765669143451058

Mlada je cipele je naručila iz prodavnice, a dizajnirala ih je Amanda Vajs koja kaže da je usklađivanje posebnih cipela bilo vredno dodatnog truda. Emina majka potajno je kontaktirala s dizajnerkom, navodeći da ona neće biti s njom na dan venčanja. Zamolila je da plati cipele, doda tajnu poruku i sačuva tajnu od Eme dok ne isporuči pošiljku, na šta je dizajnerka pristala.

Rekla je da je bilo vrlo emotivno znati koliko će one značiti Emi pa je pritisak da budu savršene bio još veći. Iako se Emma neće venčati još nekoliko meseci, priča je postala hit na društvenim mrežama i dotakla stotine srca.