Nedeljni horoskop: Strelčeve muče saradnici koji traže usluge, srećni dani su pred Jarčevima

 Nedeljni horoskop: Strelčeve muče saradnici koji traže usluge, srećni dani su pred Jarčevima

OVAN

Morate pre svega povesti računa o braku i kako se odnosite prema njemu. Ako ste ženski Ovan onda će vam biti lakše da prevaziđete probleme, ukoliko ste muški Ovan onda vaša partnerka prolazi kroz buran period. Biće joj potrebna podrška na sve načine, a vi ste tu da sve to izdržite i pružite zaštitu. Poslovno obratite pažnju na ugovore koje potpisujete, posebno ako radite sa vazdušnim znakovima. Zdravlje vam je opšte dobro, ali vas grlo često boli.

BIK

Bikovi imaju bolji početak nedelje u odnosu na druge znakove. Oni koji su imali problem finansija rešavaju preko drugih važnih osoba ili bivših saradnika. Direktni Merkur će možda i najbolje uticati na vas jer vi ste jedini koji zna kako sa novcem. Emotivno možete očekivati mnogo od osobe pored vas. Kako nedelja odmiče vi se osećate bolje i ljubav pružate svom snagom. Slobodni Bikovi imaju sudbinski susret sa Devicom ili Vagom. Zdravlje vam je povezano sa bubrezima.

BLIZANCI

Tokom nedelje Blizanci bi morali da obrate pažnju na svoj ljubavni život koji je pomalo haotičan. Možete biti u nekoj vezi koju totalno ne razumete, kao zombirani hodate, dok druga struja Blizanaca opet mogu biti previše aktivni i tako gušiti zajedničku ljubavnu energiju. Morate proći teži period koji je relativno kratkog vremenskog intervala. Krajem nedelje očekujte da ste jači i stabilniji za nastavak veze. Posao ste potisnuli zarad ljubavnog života ali ipak imate dobar period za zaradu od utorka. Čuvajte imunitet.

RAK

Vaš vladar Mesec se nalazi na početku sedmice u znaku Strelac u vašem šestom polju zdravlja i posla. Morate da prestanete da žalite one osobe koje nisu sposobne da rade sami. Niste neko ko je zadužen da brine bezuslovno za nekog ko je lenj ili totalno neaktivan, a traži da ima bolji život. Vaš cilj ili misija jeste da pomognete ali i da taj neko pomogne sam sebi. Saradnja sa Lavom može da vas podigne energetski i da vam pruži motiv više. Emotivno ako ste u vezi sa Vagom onda budite pažljivi. Ove nedelje Vaga je posebno emotivno osetljiva. Zdravstveno vodite računa o digestivnom traktu.

LAV

Bolje da se usmerite na sebe i svoje kvalitete koje svakako imate da podarite svetu. Emotivni život vam je povezan sa osobom koja nije blizu vas. Verovatno ćete morati na put ili je to neko iz bliže okoline. Lav u braku ima drugačiju energiju, on je puna podrška partneru i pored svih problema koje ima na polju posla, finansija ne zaboravlja svoje najmilije po cenu da njemu bude loše, što naravno neće jer ste znak koji sija u punom sjaju. Zdravstveno kraj nedelje ćete osetiti kao manjak tenzije.

DEVICA

Nestrpljivost Device može da naruši ceo poslovni koncept. Poslušajte svoje okruženje, ali i Merkur vaš vladar konačno kreće direktno, pa ćete rešiti dosta problema. Ukoliko imate poslovni put kao ponudu – iskoristite. Novac može biti problem tokom sredine sedmice, ali osoba iz znaka Strelac pomaže, sugeriše kako da se izvučete iz težih situacija. Poznanstvo sa osobom sa kojom ste se skoro upoznali nastavlja se naredne nedelje. Zdravstveno ste opterećeni telesnom težinom.

VAGA

Potrudićete se svim snagama da izgurate period koji je pred vama. Ništa vam nije teško, ali ćete sigurno pokrenuti posao koji ste naumili bez obzira na posledice. Ne savetuje se da počnete sa puno energije, već budite mudri. Vaš emotivni život tokom sedmice je mirniji, razmišljate kako dalje da nastavite. Spremni ste na razne ustupke, diplomatski odnos što će sigurno pomoći u svakom slučaju kada ste sa voljenom osobom. Slobodne Vage ulaze u vezu sa Strelcem ili Ribama koji su spremni za kretanje i uvek nekako raspoloženi za ljubav. Zdravstveno obratite pažnju na abdomen.

ŠKORPIJA

Ne čekate da vas zovu agencije za zaposlenje, krećete u potragu za poslom. Psiha će vam biti previše aktivna što znači da je potrebno da smirite nervozu u sebi, ali ipak uspevate da se izborite sa sobom i svojim željama i potrebama. Pomoć jednog Ovna neće izostati. Oni koji su slobodni biće i dalje udaljeni emotivno od svake veze, koja im se nađe na putu, sada ne osećaju potrebu za jačim vezivanjem. Škorpije u vezi ili braku imaju dobru nedelju za komunikaciju. Bubrezi su osetljivi tokom sedmice.

STRELAC

Brzi ste, posao jednostavno dolazi vama. Vi ste završili ono što ste planirali nedelju dana unazad. Nemate neki teži period, ali će vas mučiti saradnici koji stalno traže neku uslugu. Ne radite nikakvu saradnju do srede. Mesec u vašem prvom polju daje bolje da ostanete sami tokom nedelje. Svaki susret može biti više neka iluzija ili osoba koja vam realno nije potrebna, budite spremni od srede ili vikenda na susret sa Rakom. Napetost vam pravi zdravstveni problem.

JARAC

Jarčevi imaju stav kada je posao u pitanju da ništa neće da menjaju. Tokom sedmice nije popularno da se pojavljujete u javnost posebno ako se bavite umetnostošću, javnim poslom, pa čak i politikom. Vikend i početak naredne sedmice je svakako bolji za vaše sazvežđe ukoliko želite da se pokažete kao jedan od najboljih. Idete u susret jednoj osobi koja je inspirisana vašim duhom i znanjem, srećni dani su pred vama. Zdravstveno se kontrolišite.

VODOLIJA

Nije vam naklonjeno inostranstvo i putovanje. Oni koji rade u zemlji mogu da poprave svoje finansije ako se udruže sa prijateljem u poslovni projekat. Emotivno ste proračunati, želite u isto vreme da ste slobnodni, da idete gde vam srce želi i da imate nekog ko će kod kuće da vas čeka. Teško da se to ostvari posebno ako ste u braku ili vezi sa vatrenim znakom. Možete samo izazvati još veći jaz. Zdravstveno je potrebno da unosite vitamin C u organizam.

RIBE

Direktan Merkur u vašem prirodnom horoskopu daće otvaranje intuicije i vizije vašem znaku. Nekako će vas nebo častiti i iz svake teške situacije ćete uspeti da se izvučete ukoliko vam se nevolja desi posebno kada su emocije u pitanju. Pomisao na stare ljubavi je čest tokom ovog meseca, ne samo nedelje, ali polako ćete se odvojiti od takvog utiska kada razdužite karmu. Potrebno vam je da veći deo svog slobodnog vremena provedete van zatvorenog prostora.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs