Astrologija otkriva: Koji znak voli svima da pokaže koliko voli svog partnera, a koji je stidljiv

 Astrologija otkriva: Koji znak voli svima da pokaže koliko voli svog partnera, a koji je stidljiv

Svaki znak u astrologiji izražava naklonost drugačije, posebno kada je u javnosti. Od vrućeg do hladnog, od stidljivog do egzibicionističkog, sve zavisi od njihovih ličnosti.

OVAN

Ovan zahteva da ih držite za ruku – uvek i svuda. Ako to ne učinite, optužiće vas da vas je sramota, bez obzira na to šta kažete. Učinite sebi uslugu i držite ih za ruku u javnosti.

BIK

Bik je nezaustavljiv i strastven. Guraće vas, grliti, nositi, skočiće na vas. Drugim rečima, ako vas zagrle, nećete doći do daha.

BLIZANCI

Kontakt očima je veoma važan za Blizance i možda poneki poljubac u obraz kada su u javnosti. Ne treba im, ali im se sviđa. Poljubite svoje Blizance u obraz i veoma ćete ih usrećiti.

RAK

Ne vole da pokazuju svoju ljubav javno, već kod kuće u krevetu. Oni ne mare šta javnost misli.

LAV

Osmeh i malo topliji zagrljaj u javnosti za Lava je dovoljno. Lav želi da vidi srećno lice partnera i osmeh.

DEVICA

Device uživaju da iskazuju svoju ljubav, ali ne u javnosti. Device poklanjaju nakit, skupocene poklone i to je njihov način da pokažu naklonost.

VAGA

Vage smatraju da nije sve u javnom pokazivanju ljubavi. Prilično je depresivno biti sa Vagom ako zaista želite da budete voljeni ili pokažete ljubav u javnosti. One to odbijaju, a to je verovatno zato što nikoga ne vole.

ŠKORPIJA

Ako volite da se šetate s nečijom rukom oko struka ili ramena, onda su Škorpije idealni partneri za vas. Vole da pokazuju da je njihov partner samo njihov, ali umeju da iskažu i poštovanje.

STRELAC

Kada bi samo mogli malo da se opuste i pokažu privrženost u javnosti. Ljubavi i pažnje im ne manjka kada su u svojih četiri zida, ali vani postaju stidljivi, paranoični i hladni.

JARAC

Jarac vam čini uslugu tako što je ljubazan prema vama u javnosti. Da se oni pitaju zabranili bi javno pokazivanje emocija. Ipak svesni su da voljenoj osobi znači nežnost u javnosti, pa se smiluju.

VODOLIJA

U njihovim mislima, oni su veliki ljubavnici. U krevetu, oni su veliki ljubavnici. U javnim situacijama, oni su neznalice koje ne mogu da se saberu. Žele da pokažu naklonost, ali ne umeju.

RIBE

Neverojatno ljubazne, Ribe neće skidati svoje ruke s partnera. Poljupci, nameštanje kose, kravate, zakopčavanje kaputa, sve su to načini da Ribe pokažu da im je stalo. U osnovi, Riba izražava ljubav i naklonost kao što bi samo mama mogla, da vas posrami.