Savet za svaki znak: Saznajte kako najbolje da začinite svoj ljubavni život

 Savet za svaki znak: Saznajte kako najbolje da začinite svoj ljubavni život

Ovan

Energični Ovnovi u svemu u svom životu preuzimaju kontrolu, a kad krenu u akciju podsećaju na tornado, pa tako i u seksu. Umesto napetog i intenzivnog seksa mogli bi da isprobaju nešto potpuno drugačije – laganu i opuštenu seksualnu predigru.

Bik

Romantični i puni ljubavi, Bikovi uživaju u svom partneru i seksu. Ali, intimnost mogu da pokažu na više načina. Porazgovarajte s partnerom, možda otkrijete neke nove seksualne položaje koji će produbiti vašu intimu.

Blizanci

Počnite da istražujete! Ruke nisu samo za držanje. Prelazite prstima preko tela svog partnera, ubrzo ćete otkriti erogene zone koje će pojačati vaš i partnerov seksualni užitak.

Rak

Uvek usmereni na svoje bližnje, Rakovi bi trebalo da stave sebe na prvo mesto. Umesto da istražujete šta voli vaš partner, posvetite se sebi i istražite na šta odgovara vaše telo i šta vam sve pruža užitak.

Lav

Iako im je najdraže kad se ugađa njihovom ego, mogli biste da probate da primenite to na svog partnera. Probajte s par pohvala, kratkih prljavih rečenica koje će podstaći vašeg partnera da bude još bolji u krevetu. Par dobrih komplimenata će učiniti čudo za vaš seksualni život.

Devica

Devce vešto skrivaju svoje prljave misli, žive u okvirima onog što smatraju društveno prihvatljivim, a sad je došlo vreme da odbace sva ograničenja i izađu iz svoje zone sigurnosti. Probajte nešto što još niste, poput laganog sado-mazo stila, vezivanja ili seksa u javnosti. Videćete koliko će vas uzbuditi to što kršite sopstvena pravila.

Vaga

Unesite novine u spavaću sobu. Zašto ne biste isprobali predigru koja uključuje šlag ili čokoladni sirup? A možete otići i korak dalje pa nabaviti lubrikant s ukusom ili novi seksi veš.

Škorpija

Iako više vole da gledaju, nego rizikuju, Škorpije bi u svoj život trebalo da unesu malo egzibicionizma. Seks na otvorenom, u autu? Zašto da ne? Samo budite oprezni da ne završite s kaznom za remećenje javnog reda i mira.

Strelac

Vreme je za rizik! Umesto uobičajenih seksualnih aktivnosti, potrudite sea i saznajte koje su seksualne fantazije vašeg partnera i recite svoje. Od toga možete napraviti i igru – sedam dana pravite listu najluđih maštarija i nakon sedam dana zamenite liste s partnerom. Ako se nađu neke zajedničke maštarije, krenite u akciju, a ako ne, pričajte o njima i nađite zlatnu sredinu.

Jarac

Jarčevi imaju potrebu da kontrolišu sve aspekte svog života, a sad je došlo vreme da kontrolu u spavaćoj sobi prepuste partneru. Opustite se, dopustite mu da vas zaveže i dominira. Uživajte, a da neko drugi razmišlja i vodi igru. A uvek se možete i zameniti, i kad preuzmete kontrolu – pokažite mu ko je pravi šef.

Vodolija

Ovaj znak je znatiželjan, što se vidi i u spavaćoj sobi. Ali ovog puta, umesto eksperimentiranja u krevetu, mogli biste da probate na daljinu. Pošaljite partneru par seksi poruka ili probajte telefonski seks, to bi moglo da zapali vatru kad se napokon nađete oči u oči.

Ribe

Mašta radi sto na sat, ali to ne znači da ne možete inspiraciju drugde potražiti. Pročitajte par seksi knjiga ili pronađite dobar seksi blog i proverite kako biste još mogli začiniti situaciju u spavaćoj sobi. Nije loša ideja partneru da pročitate delove koji su vas napalili.