Nedeljni horoskop: Bikovima od srede stiže novac, Vage su emotivno bolje

 Nedeljni horoskop: Bikovima od srede stiže novac, Vage su emotivno bolje

OVAN

Posle retrogradnog kretanja Merkura i vraćanja u direktno stanje, centralna događanja su vezana za novac. Od Bika očekujte podršku u organizaciji, Lav za kontakte važnih uticajnih ljudi. Vi ćete se izvući ali pazite da vas ta jaka energija poslovanja ne odvuče na neki put u situacije koje su teže za rešavanje. Oni koji su u braku ili vezi imaju problem u komunikaciji sa okruženjem. Slobodni imate aspekte za poznanstvo sa osobom koja je povezana sa poslovima prava, zakona. Pazite kako hodate, sklonost padovima.

BIK

Bik će konačno moći da reši ili bar počne da rešava probleme koji su dugi i pomalo zastareli na polju nasledstva, nekretnina. Neko ko u svom horoskopu ima takođe naglašenu Veneru, Bik ili Vaga vam može pomoći u realizaciji planova. Imate veoma dobru energiju od srede jer finansijska podrška stiže. Obratite pažnju na ljubav i život uopšte, jer veza u kojoj se nalazite trenutno bledi. Zdravstveno ste pogođeni tuđim rečima. Preosetljivost.

BLIZANCI

Blizanci iskoristite ulazak Marsa u vaš znak. U stanju ste da napravite odlične kontakte a onda ih lako prepustite drugima. Pazite tokom nedelje jer možete imati prevaru od strane saradnika koji nisu uz vas iako se trude da sebe predstave najbolje. Ako imate prijatelje u inostranstvu oni će vam pomoći da se oporavite finansijski. Osoba rođena iz znaka Škorpije ili Bik vas privlači. Možda se i emotivno vežete. Oni u braku ili vezi imaju pritisak partnera, zbog finansija ili odvajanje od partnera. Stres čini da vam imunitet non stop pada.

RAK

Vaš vladar Mesec sa tačkom Fortune od petka će vam doneti zanimljive ponude. Bar ćete imati olakšanje. Ako nešto novo pokrećete bolje razmislite da li je to pravi put za vas. Emotivno ćete se osećati hladno od kraja sedmice. Možda je to taktika da jednog ambicioznog Jarca pokrenete na udvaranje ili nešto više ali nemojte da preterujete. On će svakako sam doći i reći koliko ste mu dragi. Rak u braku ima dobru komunikaciju samo kada se dogovara oko finansija. Dobrog ste raspoloženja.

LAV

Emotivno ste vezani za decu i sva pažnja i ljubav će biti usmerena na njih. Nemojte biti strogi, posebno ako je Saturn u vašem petom polju ljubavi i dece onda znate da se postavite kao despot ili učitelj koji nemilosrdno ispituje svoje učenike. Deca ipak vole vaš mladalačku duh. Vratite se “kući”. Slobodni Lav svoju energiju usmerava na spoljni svet. Mnogo vremena ćete provesti u većem društvu tražeći svoju srodnu dušu. Ako ste u dugovima onda novac od petka. Zdravstveno pazite na vensku cirkulaciju.

DEVICA

Sredina nedelje i vikend odlični za saradnju sa Škorpijom ili Bikom koji vam pružaju pomoć. Ako ste imali problem sa novcem sada je vreme da se stabilizujete. Posle retro Merkura Device su se izvukle. Emocije su vam snažne. Bićete u dobrim rukama, jer vaš partner zna da nije spreman da bude bez vas i vaše podrške. Iskoristite svoju prirodnu moć a posebno ako ste sami jer vam predstoji veza s jakom Vagom koja isto nije toliko mirna i tiha koliko izgleda. Zdravstveno imate problem sa pankreasom.

VAGA

Možda ćete imati problem sa dokumentima ili u nekoj opštoj komunikaciji. Vage koje su bile u nekoj neprilici na poslu mogu da se opuste jer će uspešno rešiti svoje probleme ali naravno uz njihovu neizbežnu diplomatiju. Šta ćete dalje da radite to je sada vaša veština koju morate da iskoristite kako bi posao krenuo. Iskoristite ulazak Marsa u Blizancie. Emotivno vam je bolja nedelja, podrška partnera vam znači. Slobodne Vage imaju poznanstvo sa Lavom. Dobro raspoloženje vam sledi.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Moraćete da zaustavite svoju snagu da bi vas drugi razumeli, bilo bi dobro kada bi imali saradnju sa Bikom, koji bi popravio posao i uneo optimizam. Uglavnom sve radite sami i uspevate. Psihički ste nestabilni kroz ljubav i emocije pa se plašite raskida. Morate da se okrenete optimističnijem gledanju na ljubav ili vezu u kojoj se nalazite. Samo su vam misli usmerene na sticanje materijalnog, zbog tog opterećenja strada vam donji deo kičme.

STRELAC

Obnovićete sve što je stalo ili ste odlučili da staro obojite u novo. Ovaj period može biti posebno inspirativan za one koji se bave umetnošću. U ljubavi delite dobre i loše trenutke. Strast vas povezuje sa bračnim partnerom i to je lepo čuti i videti.Ukoliko ste sami onda tražite previše. Energije i šarma imate ali vam nedostaje ,,nešto ono” da bi vas gurnulo u potragu za voljenim bićem. Zdravstveno imate kondiciju koju trošite na sport i to je sasvim dobro za vas.

JARAC

Tražite promenu životnog stila, jer će vam promena posla doneti novitete i dinamiku koja vam je potrebna. Finansije se poboljšavaju a imate izgleda da sarađujete od ponedeljka sa jednom Vagom koja mnogo pomaže, izlazi vam u susret. Imaćete više sreće da se bavite kreativnim radom, za vas je muzika, fotografija, film u ovom trenutku. Pronađite kanale, poznanike koji će vam biti važni da se ostavrite. Emotivno morate da raskinete sa jedim Blizancem jer vam donosi problem i blokira emocije. Zdravstveno ste sasvim dobro.

VODOLIJA

Vi ste jedan vrlo poseban autoritet. Kada ste mirni svi vas vole, svima pomažete bez trunke rezerve ali ako vas naljute onda zaista treba da vas se čuvaju. Čak i saradnici strahuju od vas i njihov put je put neznanja ukoliko vam se suprostave. Iskoristite ovu sedmicu za bolju saradnju sa Strelcem, Bikom ili Škorpijom. Bolje finansije. Strasti su veoma naglašene tokom nedelje, ljubav sa Lavom ili Ribama može biti zanimljiva. Ako ste u braku bolji dani za ljubav od vikenda, provedite dane slobodne u prirodi. Zdravlje vam je povezano sa bolovima u donjem stomaku.

RIBE

Emotivno vodite buran ljubavni život i niste u stanju da se zaljubljujete u jednu nedelju. Smatrate da je život jedan i treba ga provesti najbolje moguće. Ribe u braku mogu biti odvojene od partnera neko vreme što im svakako smeta. Izdržite samoću jer ona je ipak deo vaše prirode i vašeg znaka. Imate sigurnosti dovoljno da možete da iznesete svaki plan i ideju, a pritom da zaradite. Što budete više okrenuti sebi, više ćete uspeti i izdržati konkurenciju. Zapravo volite konkurenciju i ona je nešto što vama ne smeta. Zdravstveno vam je potrebno više fizičkih vežbi.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs