Muškarce rođene u ovom znaku svaka žena bi poželela za partnera

 Muškarce rođene u ovom znaku svaka žena bi poželela za partnera

OVAN

Nemojte se iznenaditi ako vaš dečko u znaku Ovna provodi mnogo vremena kod svojih prijatelja. Muškarci u ovom znaku su jaki, muževni i nezavisni, ali su nestrpljivi, preterano zaštitnički se ponašaju i često im sve brzo dosadi. Iako vam se čini da vas partner previše štiti, uvek će razmišljati šta će sledeće da uradi s prijateljima. Ovo samo znači da mu dan igranja fudbala znači jednako toliko kao i romantični trenuci.

BIK

Ako je vaš partner rođen u znaku Bika, srećnica ste. Bikovi su poznati kao lojalni, pouzdani, i što je najvažnije, romantični partneri. Odbijaće planove sa prijateljima da bi proveo vreme sa vama, posebno ako vam je potreban. Dečko Bik će vas uvek staviti na prvo mesto. U stvari, radije će da provede noć sa vama nego u bioskopu ili klubu s drugarima.

BLIZANCI

Veza s Blizancima je veoma interesantna jer uvek oni traže avanturu i načine da vas iznenade. Iako su poznati po svojim neverstvima, Blizanci su vrlo šarmantni i romantični kada su zaljubljeni. Međutim, nemojte se previše nadati njegovoj posvećenosti. Blizanci uvek traže avanturu i zabavu, koja često može biti tamo gde su njegovi prijatelji. Nemojte biti previše razočarani ako odluči da provede noć sa svojim prijateljima u baru pre nego s vama.

RAK

Muškarac u znaku Raka će skoro uvek izabrati da provede vreme sa svojom devojkom. To je zato što oseća ljubav i lojalnost prema voljenoj osobi. Nikada neće zanemariti vaše vreme ili ljubav jer zna koliko to znači.

Foto: Shutterstock

LAV

Kada je Lav zaljubljen, ponaša se zaštitnički i u stanju je i da se potuče s nekim ako vam pravi probleme. Međutim, znak Lava uvek traga za žurkama i nemojte se iznenaditi ako mu to bude važnije od vas.

DEVICA

Device su uvek na poslu, jer imaju visoku radnu sposobnost i dostignuća. Zbog svog užurbanog života, muškarac u znaku Device neće mnogo vremena provoditi u druženju sa prijateljima. Tako da možete biti sigurni da je vaša jedina konkurencija njegov posao.

VAGA

Vaš ljubavni i društveni život biće izbalansiran s muškarcem Vagom, jer su Vage poznate po svom ujednačenom i uravnoteženom načinu života. Nikada neće uzeti više od onoga što mu je dato, tako da će uzvratiti istu količinu ljubavi koju mu dajete. Svojom sposobnošću da savršeno uskladi vreme između vas i prijatelja, nikada se nećete osećati zapostavljeno u vezi s Vagom. U stvari, on će vas povesti kod svojih prijatelja i učiniti da se osećate kao da ste deo tima.

ŠKORPIJA

Dečko Škorpija može biti veoma intenzivan, ali ne morate da brinete da su mu prijatelji bitniji od vas, jer ga sigurno intrigirate. Muškarac Škorpija će uvek izabrati da radije provede vreme sa voljenom osobom kako bi je bolje razumeo i upoznao.

STRELAC

Nemojte se obeshrabriti ako se ne viđate često sa Strelcem. Ovaj znak je poznat po svojoj avanturističkoj i filozofskoj ličnosti, što znači da vole da se viđaju i druže sa novim ljudima. Lako je privući pažnju Strelca ali ih je teško vezati. Strelac će skoro uvek reći “da” avanturi koja ga čeka.

JARAC

Ne brinite, on je samo vaš! Nikada ne morate brinuti o tome da će muškarcu u znaku Jarca biti važniji prijatelji ili bilo ko drugi od voljene osobe. Znak Jarca je više porodični čovek nego ortak. On je ambiciozan, stabilan i izuzetno lojalan, tako da vam nikada neće reći “ne”.

VODOLIJA

Znak Vodolije je poznat kao veoma komunikativan i društven, što znači da ima veliki krug prijatelja. Međutim, znak pažljiv je i prema svojoj voljenoj osobi. On će se potruditi da ne zapostavi vas i vaša osećanja, tako da ne budite previše ljuti ako odluči da s vremena na vreme veče provede sam.

RIBE

Ako smuvate muškarca u znaku Ribe, nikada ga ne puštajte. Poznato je da su Ribe najskromniji znak Zodijaka. Iako voli svoje prijatelje, on će vas i vaša osećanja uvek staviti na prvo mesto. Međutim, nemojte biti previše neprijateljski nastrojeni ako vaš dečko otkaže večeru u petak uveče kako bi utešio prijatelja koji prolazi kroz teški raskid. Previše je nesebičan i ljubazan da ostavi prijatelja na cedilu.