Nedeljni horoskop: Devicama dobar period za finansije, Lavovi računajte na poklon od partnera

 Nedeljni horoskop: Devicama dobar period za finansije, Lavovi računajte na poklon od partnera

OVAN

Osećaj da možete sve podiže visoko da se nađete na lestvici osoba koje su vrlo moćne. Mlad Mesec pojačava vašu potrebu za dominaciju kroz privatnu delatnost koja može da se proširi. U ovim danima dominacije aspekat donosi iznenađenja, Ovan svaki čas može da promeni mišljenje ili plan šta daljeda radi, tako je i na polju ljubavi gde će menjati interesovanje za osobe koje su u okruženju. Od stalnog partnera u braku tražite da vas podržava ukoliko imate neku ,,bol” kroz život. Zdravstveni aspekti povezani sa zglobovima.

BIK

Brinete o drugim saradnicima, skloni ste da im nađete posao, ali njima u jednom momentu može biti opterećujuće. Pomoć možete pronaći u brzim znacima poput Blizanaca, Vage, Vodolije. Partnerski odnos može vam biti težak, raskid, svađe, prepirke su moguće jer se osećate zatvoreno pa tako zatvarate i sebe i partnera. Bikovi koji su usamljeni imaće susret sa Ovnom koji im podiže svest o tome koliko je važno biti u ovom trenutku u ozbiljnoj vezi. Loše zdravlje zbog opterećenosti poslom.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur u znaku psihe i tajni daće vam vrlo mudre i intuitivne misli koje moraju da se sprovedu na polju posla kojim se bavite. Potrudite se da vaše sugestije budu prihvaćene, posebno ako se bavite poslovima marketinga ili bilo kakvom organizacijom. Erotski život ste stavili u stranu, što je pomalo čudno da ovaj prilično buran znak. Zdravstveno ste dobro bez većih tegoba i problema.

RAK

Morate da završite ono što započnete, obaveze primate teško pa tako ih sprovodite u delo. Novac vam je potreban tokom nedelje. Ideje koje želite da sprovedete tražiće mnogo vremena i zalaganja. Sačekajte prijatelja, poznatog saradnika koji će vam pritrčati u pomoć. Skloni ste da flertujete previše, iako ste u bračnoj zajednici. Pokazujete da ste još uvek u snazi i moćni ali u duši čeznete za sigurnišću i stalnošću. Slobodan Rak ima dobar odnos sa osobom iz znaka Devica. Moguć pad imuniteta.

LAV

Privatan biznis može da trpi. Nije dobro da imate velike pozajmice ili dugovanja jer će se kasnije tokom vremena to pokazati kao veliki problem, bitno je da dosta toga sami uradite sa manje javnog pokazivanja. Ljubavni život je pun dobre zabave što vas čini srećnim i zadovoljnim. Lav u braku očekuje neki poklon putovanje od strane supružnika. Ako ste sa Bikom ili Rakom u braku teško da će vam se želja ispuniti, ukoliko je neko iz vazdušnog sazvežđa poput Vodolije, računajte na poklon. Krvni pritisak je povišen.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs

DEVICA

Dobar finansijski period od petka do utorka tokom nedelje. Bićete opušteniji jer će i one Device koje traže posao imati sreće i pomoć preko Raka ili Jarca. Ljubav vam je prioritet ove sedmice i nećete biti sami ukoliko ste u vezi ili braku jer će vam partner pružiti sve što poželite. Ako ste u fazi da taržite novu ljubav onda ćete imati dobar odnos sa Bikom ili Vodolijom. Posebno interesovanje imate sa Vodolijom jer vas budi duhom i unosi novitete u vaš život. Zdravstveno se dobro osećate.

VAGA

Vladate pomalo energijom koja podseća na energiju znaka Ovan. Ponekad ste agresivni i zahtevni ali vaše saradnike to nikako ne uznemirava. Oni potajno znaju da ste osoba koja voli lepotu i druženje i da je vaš smisao rada – saradnja. Oslanjate se na one koji su operativni i brzi. Nećete da pričate o svom finansijskom statusu onda kada vam je teško jer time stvarate sebi i drugima neraspoloženje, tako da će sve biti u službi pozitivne energije. Vage koje su slobodne mogu da računaju na dobru sedmicu i emotivnu stabilnost sa Lavom. Zdravlje vam je osetljivo kroz prehlade urinarnih kanala.

ŠKORPIJA

Ova sedmica biće obojena ljubavlju, ne toliko kroz posao koji će vam svakako biti odličan. Mnogi od vas će se istaći kroz ono što rade pa očekujte nagrade. Ako se spremate na privatan posao onda se odlučite za one poslove koji traže veliku koncentraciju, umni rad ili rad u medicini. Škorpija koja planira put u neku drugu zemlju najbolje bi bilo da za kratko vreme odloži. Ovde će imati sasvim dovoljno za dobar život. Zdravstveno obratite pažnju na varenje, stomak osetljiv.

STRELAC

Mislite da će vas neki saradnici izdati i vaš dogovor preokrenuti u nešto što ne važi ali niste u pravu. Imate sreće tokom nedelje da se okrenete jednom Ovnu ili Biku koji će vam pomoći na jedan poseban način, pre svega finansijski ali i kontaktima koji su uvek potrebni. Strelac koji živi u braku sa Devicom moraće da pazi na reči koje izgovara jer sve može biti drugačije protumačeno. Nisu svađe problem ali nesuglasice su čest neprijatelj ovoj zajednici. Zdravstveno čuvajte čulo vida.

JARAC

Vaše poslovne želje i emotivno stanje koje vas obuzima nisu u skladu. Empatija vlada na svim nivoima pa i sam kontakt sa klijentima, u zavisnosti čime se bavite. Ako ste u poslu koji traži neku opštu kreativnost onda ćete morati samo sebe i svoje osećaje da pratite jer ćete jedino tako moći da uradite dobar posao a samim tim da zaradite. Zaljubljeni ste u jednu sanjalačku osobu verovatno je to Rak, Ribe ili Devica. Kontrolu emocija imate i tako se osećate najsigurnije. Čuvajte grlo od alergija.

VODOLIJA

Vi živite uvek ispred drugih, pa će vam sedmica koja je ispred vas biti veliki izazov. Saradnici poput Ovna, Bika ili Jarca su tvrd orah za vas ali će bolje odraditi poslove koje vi ne volite a to je reklamiranje. Prepustite se poslovima poput rada sa decom, sa mladima, bilo bi dobro raditi posao poput glume ili muzike jer vas to osvežava ali i pomaže mladima da se razviju u bolje ljude. Nećete štedeti novac da partneru priuštite dobru zabavu za vikend. Zdravstveno se više odmarajte.

RIBE

Morate da se povučete i radite sami. Svako ko vas opterećuje ili pokuša da vam nametne stav da nešto nije uredu vi ćete biti slobodni da odgovorite na to. Petak vam dan za dobre ugovore ili putovanje. Emotivni život je bolji od prošle nedelje ukoliko ste imali problem. Nemate nervozu koja vas blokira pa čak i da ste usamljenik koji traži ljubav naći ćete je pored jednog izazovnog Blizanca koji može i da vas zabavi. Čuvajte donji deo kičme koji pati zbog preteranog rada.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs