Omiljeno mesto za vođenje ljubavi vašeg partnera po Zodijaku

 Omiljeno mesto za vođenje ljubavi vašeg partnera po Zodijaku

Ovan

Ovnovi su po prirodi impulsivni i vatreni. Idealno mesto za njih je ono koje je najpristupačnije u trenutku kada se raspale strasti, jer oni nemaju vremena da čekaju. Njihov moto je: sada i odmah! Uradiće to bilo gde: u kolima, u mračnom delu parka, u hotelu…

Bik

Bikovi više uživaju u konvencionalnom seksu, zato je najbolje mesto za njih u krevetu. Udobnost, sigurnost, voljena osoba i mnogo maženja. To je ono što Bik voli.

Blizanci

Blizanci su veoma otvoreni i spremni da isprobaju svaki novitet kako se seks ne bi pretvorio u rutinu. Osim toga, oni imaju egzibicionističku crtu i ne bi bilo čudno da odluče da to urade na javnom mestu.

Rak

Rakovi vole da vode ljubav bez žurbe i sa mnogo ljubavi. Vole da se osećaju prijatno i zato je najbolje mesto za njih unutar kuće. Ne mora nužno da bude krevet, spremni su da istraže sve mogućnosti doma.

Lav

Lavovi obožavaju seks i za njih ne postoji loše mesto da ga upražnjavaju. Ipak, omiljeno mesto im je automobil. Iako priznaju da nije posebno udobno mesto za taj čin, činjenica da mogu svakog momenta biti otkriveni veoma ih uzbuđuje.

Devica

Imajući u vidu da mnogo vremena provode na poslu, kancelarija bi mogla da bude njihovo omiljeno mesto za seks. Ukoliko dele radni prostor sa ljubavnikom, neće se dvoumiti da to urade upravo na poslu.

Vaga

Vage vole da se hvale dostignućima, tako da će ih oduševiti iskustvo koje kasnije mogu da prepričaju drugima. Želja za nečim nesvakidašnjim učiniće da to urade u avionu ili vozu ili možda čak bioskopu.

Škorpija

Škorpija je vodeni znak i zato će njihovo uzbuđenje porasti u vodi. Dakle: tuš, kada, bazen ili plaža, idealna su mesta za Škorpiju.

Strelac

Strelčevi vole avanturu, uzbuđenje, tako da je najbolje mesto za njih ono gde ima ljudi. Na primer, uzbudiće ih ukoliko u kući ima ljudi koji mogu da ih čuju ili čak, zateknu. Idealno mesto za pripadnike ovog znaka moglao bi da bude i toalet restorana. Bitno je da je uzbudljivo.

Jarac

Pripadnici ovog znaka vole miran i opušten seks. Zato je za njih, bez imalo sumnje, idealno mesto krevet. Ipak, vole i da su okruženi prirodom, tako da se ponekad usude da to urade na nekom usamljenom mestu pod vedrim nebom.

Vodolija

Vodolije su veoma spontane i u svakom trenutku mogu dobiti želju da imaju seks sa svojim partnerom. Takođe su po prirodi jako kreativne i unose mnogo mašte u sve što rade, pa i u seksu. Eksperimentisaće u svakom uglu kuće, bilo da je to fotelja, radni prostor u kuhinji ili veš-mašina u kupatilu.

Ribe

Ribe su po prirodi, pre svega, jako romantične. Obično smatraju da je krevet idealno mesto za seks, jer u njemu mogu da se prepuste nežnosti na način na koji najbolje ume.