Retrogradni Jupiter do 11. avgusta: Ova tri znaka imaće najviše padova

 Retrogradni Jupiter do 11. avgusta: Ova tri znaka imaće najviše padova

U astrologiji Jupiter je prestavljen kao planeta sreće, odnosno planeta koja pomaže da optimističnije posmatramo život.

Jupiter započinje svoj retrogradni hod 10. aprila koji će trajati do 11. avgusta 2019. godine, što znači da ćemo morati da se osvrnemo oko sebe i posmatramo koji deo naše duše je ostao zarobljen u prošlosti. Retrogradni Jupiter podseća na nezavršene poslove, neraščišćene račune i pomaže da iz prošlosti izvučemo samo ono što bi moglo pozitivno uticati na sadašnjost i budućnost.

Prihvatite nove mogućnosti. Jupiter pomaže da uzmete ono što vam zaista pripada, ali veliki ego vas može sputavati u ostvarenju ambicija. Zato će u ovom periodu najviše padova imati osobe rođene u znaku Ovna, Škorpije i Lava.

Jupiter je definitivno povratak u prošlost, ali to može doneti i nešto dobro. Možete tek sada da sagledate šta ste naučili i kako ste se razvili nakon loših iskustava u prošlosti. U svakom negativnom događaju, postoji i mala svetla strana. Moć Jupitera donosi šansu da to vidite i lakše se oslobodite loših uspomena.

Dok traje retrogradni Jupiter lenjost je zabranjena. Imaćete pune ruke posla. Ova planeta nas aktivira i svakodnevno podseća na naše snove i životnu svrhu. S druge strane, lenjost nas blokira, gubimo motivaciju i nismo ispunjeni.

Kada radimo na stvarima koje volimo, osećamo da vredimo i negujemo nadu za bolju buudućnost. Sada nas očekuju velike promene i naglo napredovanje, ali ne brinite, uspećete da se snađete. Moćna energija proleća i retrogradni Jupiter pomažu da se aktiviramo na svakom polju.

Ovo je period kada treba razmišljati o važnim sferama svog života. Mislite o načinima kako da unapredite svoj ljubavni ili poslovni život. Retrogradni Jupiter onima koji pokazuju želju, ponekad pruža iznenadna rešenja.