Ne prihvataju odgovornost: Šest horoskopskih znakova koji uvek krive druge za sve

 Ne prihvataju odgovornost: Šest horoskopskih znakova koji uvek krive druge za sve

Ovi horoskopski znakovi će uvek okriviti druge za sve loše što se dešava:

VODOLIJA

Pronalazite greške u svakome, osim u sebi, i ako vas neko krivi, vi ih napadate kako su uopšte mogli da pomisle tako nešto. Krivite druge za sve što je u vašem životu loše, i nikad nećete prihvatiti odgovornost za bilo šta.

BLIZANCI

Blizanci uzimaju zasluge samo za pobede i dobre stvari, a kada se pojavi konflikt, uvek je kriv neko drugi. Ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke, ali spremno svaljuju krivicu na druge.

DEVICA

Vi ste sebi savršeni i sve vaše odluke su savršene kao i vi, tako da ako nešto što ne funkcioniše po vašem planu, to je krivica nekog drugog. Nikada sebe ne vidite kao nešto manje od idealnog i smatrate da je nemoguće preuzeti odgovornost za stvari u vašem životu koje su loše.

JARAC

Ne volite da čujete da ste nekoga povredili, odmah izmislite način da se izvučete iz te situacije – okrivićete nekog drugog. Možete biti hladni kao led i to vas čini izuzetnim igračem. Nije vas briga za posledice.

RAK

Kada se radi o krivljenju drugih, Rakovi apsolutno neće priznati svoje greške. Rak ćeli da impresionira druge da je heroj bez greške, a zapravo konstantno osećaju strah. Ne žele da vide nešto što se smatra negativnim, pa kada su krivi, Rakovi odlaze uširući prstom u drugu osobu.

VAGA

Jedan od znakova koji sebe doživljava kao nepogrešivu osobu. Smeje se svima i potajno oseća rezir prema većem delu sveta. Vi sebe doživljavate kao nedodirljivu osobu i nikada ne preuzimate odgovornost za svoje postupke.