Skrivene moći krznenih prijatelja: Mačke štite vaš dom od negativne energije i zlih duhova

 Skrivene moći krznenih prijatelja: Mačke štite vaš dom od negativne energije i zlih duhova

Verovatno je da je vaša mačka osetljiva na skupljenu količinu negativne energije i pokušava da zaštiti vas i vaš dom od zlih duhova. To je zato što mačke nose jedinstvenu moćnu auru, poznatu i kao astralnu silu, koja odbija negativnu energiju.

Moguće je da negativna energija ostaje iz nekog traumatičnog iskustva u prošlosti pre nego što ste vi došli da živite u toj kući ili na zemljištu, ali bi entitet takođe mogao doći i izvan kuće. Mačka je kao dragocena linija odbrane vas i vaših voljenih tako što pokušava da uhvati zlog duha i njegovo moćno energetsko polje i izvede ga iz kuće.

Foto: Pixabay

Nemojte ometati svoju mačku ako primetite da luta kućom. Mačke su sposobne da razumeju namere astralnih entiteta i mogu da prate izvor negativne energije i uklone ga iz neposrednog okruženja ako osete pretnju.

Rusi su nekada dozvoljavali mački da uđe u kuću pre nego što se useli porodica zbog njihove izuzetno jake aure. Tako bi mačka mogla odmah da pređe u akciju odbijanja viška negativne energije koja je ostala od prethodnih stanara, a istovremeno pruža snažnu pozitivnu energiju.

Načini za uklanjanje teške negativne energije

Postoje načini na koje možete pomoći vašoj mački u uklanjanju zlih duhova iz vašeg doma. U slučaju da vaša mačka bude zainteresovana za određeno mesto u kući, možete pročitati molitvu i obaviti ritual čišćenja. Alternativno, na licu mesta možete spaliti žalfiju da biste eliminisali neželjenu energiju, jer će se dim vezati za tešku negativnu energiju i pretvoriti je u svetlosnu.

Takođe možete da utrljate sveže bele listove žalfije između palaca i kažiprsta, jer i to može biti efikasan način da se oslobodi čista energija biljke. Kasnije proverite da li se vaša mačka vraća na to mesto kao i da li je vaš ritual uspeo.

Foto: Pixabay

Zaštita od prokletstva i urokljivih očiju

Mačke takođe rade na zaštiti vas i kuće od bilo kakvih kletvi. Poput talismana i ogrlica koje se nose u mnogim kulturama širom sveta, vaša mačka će vas zaštiti od zlih misli drugih usmerenih ka vama.

Stručnjaci tvrde da bi mačku trebalo da mazite levom rukom po vratu, a desnom da joj prelazite preko repa kako biste uživali u njenom polju zaštitne sile. To vam omogućava da budete u punom kontaktu sa mačkom i da iskoristite maksimalnu količinu dostupne zaštitne energije.

Mačke takođe pomažu vlasnicima kroz svoje lekovite moći. Ako patite od ozbiljnog emocionalnog stresa, jednostavno milovanje mačke može da vam pomogne da se oslobodite tereta.

Foto: Pixabay

Zaštita od geopatogenih zona

Mesta na kojima se detektuje štetno zračenje nazivaju se geopatogene zone. Izvori ovih zračenja su duboko u zemlji, ali mogu uticati na zdravlje čoveka. Mačke mogu pružiti zaštitu ako imate nesreću da živite u geopatogenoj zoni. To su lokacije koje negativno utiču na zdravlje osobe koja živi na njima duže vreme. Na takvim lokacijama postoji gust i stalan protok negativne energije, a mačke će vam pomoći u zaštiti.