Ne žele da troše novac, pa svoju bebu hrane onim što nađu u kontejneru (FOTO)

 Ne žele da troše novac, pa svoju bebu hrane onim što nađu u kontejneru (FOTO)

Naime, pre rođenja njihovog sina Grifina, koji sada ima osam meseci, razmišljali su kako da promene svoje navike i istovremeno uštede nešto novca. Na ideju kopanja po kontejnerima došli su zahvaljujući Džonijevoj tetki.

“Ona je kopala po kontejnerima i svaki put kad kada bi došla davala bi nam hrpe stvari – parfeme, hranu, šminku, odeću”, ispričala je Čelsi.

Već prvi odlazak u misiju dodatno je zagrejao za tu ideju.

“Naše prvo samostalno pretraživanje kontejnera bilo je pravi džekpot. Pronašli smo novi božićni asortiman koji je na sebi imao etikete i to u vrednosti od nekoliko stotina dolara”, prisetila se mlada majka, koja je uverena da joj je to bio najpametniji potez.

Pravu prekretnicu doživela je kada je odlučila da njihove obroke planira isključivo prema onome što pronađu u kontejnerima.

“Tako smo prepolovili naš mesečni trošak za hranu”, istakla je.

Kako kažu, samo na hrani uštede otprilike 200 dolara mesečno. Osim uštede, pregledanje kontejnera već im je nebrojeno puta donelo i zaradu.

Dosad su se suočili i s policijom, a neodobravanje ovakvog načina života od drugih ljudi postalo im je gotovo svakodnevica, piše “Metro”.

Čelzi  za sebe kaže kako je oduvek bila skromna, a svoj način života želi da promoviše kako bi “spasla okolinu i naučila ljude da ne bacaju hranu”.

Iako im mnogi prebacuju da potpuno pogrešno odgajaju svog sina, ovaj par je uveren kako ne radi ništa pogrešno, nego naprotiv, drugima služi kao pozitivan primer.