Nedeljni horoskop: Strelčevima garantovan poslovni uspeh, Rakove guše obaveze

 Nedeljni horoskop: Strelčevima garantovan poslovni uspeh, Rakove guše obaveze

OVAN

Za Ovna ovo je period preporoda jer ste dugo čekali da vam se zaostali novac vrati, a onaj ko vam je dugovao novac moraće da vrati svoj dug. Osoba koja vam se dopada je neko blizu vas i vrlo temeljan, zahtevan, precizan. Ovan te osobine voli jer zna da će pored sebe imati odličnog partnera. Ovan u braku će imati problema koje je imao sa partnerom i pre sa njegovom tvrdoglavošću. Nažalost osetićete uticaj opozicije Urana i Punog Meseca. Zdravstveno ćete morati da se obratite specijalisti.

BIK

Ukoliko ste započeli saradnju sa Strelcem on će vam zadati zadatke koji nisu jednostavni. Imaćete vrlo burnu nedelju koja će vas iscrpeti do zadnjeg atoma snage. Tražiće od vas da se pokrenete kroz nove poslove koje vi smatrate neprofitabilnim i u pravu ste. Ne bi bilo loše da to odmah prekinete jer ćete izgubiti dragoceno vreme. Emotivno se bolje slažete sa Rakom jer ćete naći zajednički jezik koji predstavlja iskrenu emociju i potrebu za stabilnošću. Ukoliko imate problem sa kilogramima za vas je rigorozna dijeta.

BLIZANCI

Emotivno je potrebno da se učite toleranciji prema voljenoj osobi. Ako želite biti strogi, onda ćete biti loš deo bića voljene osobe, jednostavno će dobiti želju da vas napusti. Blizanci koji su slobodni imaju udvaranje nežnog i senzibilnog Bika. Napornije se trudite i radite tokom sedmice. Ako želite novac i brzu zaradu onda je važno da shvatite da to ipak ne dolazi tako jednostavno i lako. Dobri aspekti Merkura i Urana vam pomažu da brzo razmišljate i donosite odluke koje su korisne za sve oko vas. Za kondiciju i zdravlje trčanje je preporuka.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs

RAK

Rakovi će imati mnogo obaveza tokom sedmice. Imate poziv jedne inostrane kompanije gde ćete dobiti ponudu za posao. Ukoliko ste samostalni u svom radu, imate firmu onda se okrenite pažljivom usmeravanju novca i nikako ne pozajmljujte prijateljima jer vam se neće dugo vratiti dug. Vaš emotivni život ide dobro ako ste sa Devicom, ona je neko ko ne može bez vas. Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom nećete dugo, jer imate osećaj da vas preterano blokira. Zdravlje vam je bolje svakog dana.

LAV

Tačka Fortune ili sreće u vašem osmom polju nasleđa vam omogućava da sudbinski završite nasleđe, posebno otežanja koja ste imali u proteklih nekoliko godina. Iako je sada vreme da se stabilizujete finansijski vi i dalje imate emotivni problem sa Vodolijom ili Ribama. To su znakovi koji vama uglavnom prave problem ali se nekako vezujete za njih zbog njihove harizme. Ako ste u braku, onda morate da pazite na partnera i način na koji on troši teško zarađen novac. Zdravstveno ste u dobroj fizičkoj formi.

DEVICA

Raspoloženje utiče na rad. Vaš vladar Merkur ima bolju poziciju kako je ušao u Ovan. Novac vam je potreban da biste pokrenuli neku novu ideju. Morate biti pažljivi u komunikaciji sa drugima jer ste mnogo razdražljivi. Emotivno bi bilo najbolje slaganje sa Bikom ili Vagom, ostvarujete pomoć pomoću njih. Devica u braku moraće zajedno sa supružnikom da razmisli o daljem zajedničkom životu koji postaje pomalo ustaljen bez nekih uzbuđenja i dinamike a vas to čini depresivnim. Čuvajte se čestih alergija.

VAGA

Vaga ima gvozdenu volju. Izvucite iz sebe najbolje što možete. Kako vam je stalo do mišljenje drugih, radite vredno svaki dan, po ceo dan, i nećete zabušavati a vaš sistem vrednosti jača. Ako ste u vezi sa Bikom onda nikako ne ulazite u poslovni dil sa njim jer ćete se razilaziti u mišljenjima a vaše energije neće biti podudarne, možete imati samo gubitak. Ljubav sa Ovnom ili Strelcem je izvesna. Nadahnuti ste i veseli sa njima. Zdravstveno je potrebno da trenirate.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs

ŠKORPIJA

Moraćete da uzmete pozajmicu ili kredit koji je neizbežan da biste ostvarili svoj plan o novom projektu. Imate mnogo ideja koje je teško realizovati ali izgleda da vama to ide nekako. Škorpije će se tokom nedelje baviti intenzivno ljubavnim životom, posebno one koje su usamljene. Više ljute nego raspoložene stalno se vraćaju misaono na bivšu ljubav koja razara sistem vrednosti inače poljuljan uvek nekim teškim rečima i osećajima. Najbolje bi bilo da ostanete sami neko vreme. Čuvajte psihu.

STRELAC

Možete biti spokojni kada razmišljate o poslu koji volite da radite, tu sigurno imate uspeha. Emocije su vam dovoljno jake da možete da se posvetite jednoj osobi koja se prilično trudi oko vas. Strelac koliko želi vezivanje i stabilnu vezu toliko ne, jer se ipak najbolje oseća kao slobodan. Svesni ste da ne možete sami i zbog toga ćete popustiti. Znate kako će teći ta ljubav ali živećete, tako, bez većih promena. To je za ovu sedmicu, za naredni period ćete već nešto smisliti. Dobrog ste zdravlja.

JARAC

Sedite mirno i čekate da se neke stvari dese, duboko u sebi znate da ste predodređeni za uspeh koji sledi vrlo brzo. Imate jake osećaje za sve saradnike oko vas i držite se svog unutrašnjeg instikta. Potrebno je da se više reklamirate, vi volite prestiž. Sa Bikom ili Lavom imate predispozicija za dobru ljubavnu vezu. Stabilnost i strast su zagarantovani. Jarčevi u braku imaju aspekte da povrate poverenje ili raspoloženje u zajednicu. Zdravstveno imate problem sa očima.

VODOLIJA

Morate imati osećaj za kuću dom i porodicu, to vas čini stabilnim ili totalno razbijenim. Ali je sigurno da poslovno nećete stati kada su novi planovi pred vama. Najbolje bi bilo da se bavite izgradnjom, nekretninama, zemljom, holtikulturom, plastenicima sa organskom hranom. Veoma ste moćni u pokretanju te vrste posla i sigurno je da ćete imati uspeh a raznolikost, raznovrsnost će vas pratiti. Dobar period za novac posebno možete očekivati oko vikenda. Zdravstveno se žalite na kolena.

RIBE

Venera prelazi u znak Ovan već u subot. Boravak ove planete u Ovnu čini Ribe totalno rigidnim znakom, čak, agresivnim, tako da će se menjanjem u drugu poziciju i vaš status promeniti u smislu da ćete biti sigurniji, operativniji. Emotivni život se poboljšava pa će sve tuge, boli, usamljenosti da nestanu a vi ćete se pokrenuti na najbolji način. Pokazaćete svoj najbolji deo duše, obezbediti pravu ljubav, živeti burnije. Zdravstveno proverite srce, oticanje ruku i nogu.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs