Nedeljni horoskop: Škorpijama novac stiže za vikend, Device očekujte nagradu na radnom mestu

 Nedeljni horoskop: Škorpijama novac stiže za vikend, Device očekujte nagradu na radnom mestu

OVAN

Ovo je nedelja gde će se istaći pojedinci koji žele uspeh, moć i priznanje. Priliv novca vam sledi krajem nedelje a tu će veliku ulogu da odigra i partner koji je trenutno pored vas, koji može da vam pomogne da popravite finansije. Usamljeni Ovan će svoju sreću potražiti na daljem putovanju, to će biti pravi praznik za ovaj znak jer će pre svega imati dobar provod i društvo pa zatim i ljubav se osmehuje. Imunitet vam je često loš, zbog toga morate da vodite računa o zdravlju.

BIK

Kao da ste vezali za osobu koja vam mnogo obećava a nikako da se ta vaša poslovna saradnja odigra na najbolji način. Pazite na komunikaciju koju ostvarujete sa vatrenim znakovima, posebno sa Lavom. Oni vam mogu biti inspiracija i na emotivnom polju, nisu lak zalogaj iako se čini da jeste. Morate pripaziti posebno pred kraj nedelje i vikend da ne nasednete na lažne reči ili sitne provokacije, budite mudri. Preterani fizički rad vam može doneti problem sa donjim delom kičme.

BLIZANCI

Blizanci neće biti zatvoreni prema poslovnim partnerima niti će stopirati jedan projekat koji je dugo očekivan. Što niste do sada omogućili sebi bolji život, kroz jačanje finansija to će vam poći za rukom u narednom periodu. Emotvni život vam se polako smiruje i možete biti sigurni u sebe u svoje emocije i partnera sa kojim živite. Nemate trenutne probleme koji narušavaju vašu ljubavnu idilu, vreme je da se opustite. Održavajte nivo pozitivne energije što više jer onda neće biti nervoze a zdravlje će biti bolje.

RAK

Niste ni svesni koliko ste moćni, vesti iz bivše firme nisu optimistične ali Rak zna kojim putem instiktivno da krene. Nećete biti potreseni odlukom direktora da nema zamene već krećete u ozbiljan rad. Bilo bi dobro da se okrenete nekim manjim poslovima koji vam ne oduzimaju puno vremena i energije, a kako biste se posvetili ljubavnom životu. Ove nedelje nećete imati nikakav problem jer ćete biti u dobroj formi pa ćete svaki dan iskoristiti za dobru zabavu, druženje, užitke. Lapa nedelja pred vama samim tim i zdravlje dobro.

LAV

Ako čekate platu onda je ona veća od predhodne, ako očekujete da vam neko vrati dug onda je i on veći od očekivanog. U svakom slučaju možete računati na dešavanja u pozitivnom smislu kada je novac u pitanju. Zaista imate sreće da se okrenete poslovima koji vas isključivo interesuju a ne ono što vam drugi nameće. Ljubav vam je jača strana pa ćete biti srećni jer započinjete vezu sa osobom koja vam se duži period dopada. Čuvajte kičmu jer je ona posebno osetljiva kod Lava.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs

DEVICA

Dobićete nagradu ili na radnom mestu ili menjati posao. Vi ste štedljivi, znate kako da organizujete svoje finanasije. Partnerstvo vam je pomalo u zastoju iako ste zainteresovani za osobu iz znaka Rak. Daćete sve od sebe da uživate i osetite toplinu emocija, potrebno je samo da se opustite i manje analizirate sve oko vas. Device u braku mogu biti strožije jer često preispituju partnera o finansijama. To je iscrpljujuće i kvari odnos u zajednici. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

VAGA

Koliko ste spremni da se posvetite pravnim rešavanjima? Morate da sredite papire koji nisu ,,čisti”. Dugo ste u problemu ali nije nerešivo. Ako se bavite uslugama imaćete odličnu nedelju a još bolju zaradu. Ljubavna veza sa Ovnom će svakako biti dobra kombinacija, jer vaš vladar Venera se upravo nalazi u tom znaku i daje svu strast, ljubav i šarm ljubavnom životu. Ako ste u braku sa zemljanim ili vodenim znakom očekujete odlazak na kraći put. Zdravstveno se dobro osećate.

ŠKORPIJA

Pored toga što ste ozbiljni i realni imate duboko razvijenu imaginaciju koja vam pomaže da se popnete do vrha, dobar ste borac. Vaš sistem rada je stvoren tako da uvek bude sigurnosti u onome gde se dajete. Subota i nedelja su dani kada možete biti finansijski stabilni. Veza u kojoj se nalazite je sada stabilna. Partner vam je posvećen poslu ali ipak nađe vremena za ljubav i strast a usamljeni mogu očekivati tokom vikenda lep provod. Zdravstveno niste psihički opterećeni.

STRELAC

Znak koji ima prirodnu sreću u svakoj lošoj situaciji pronađe srećan izlaz. Vodite računa sa platnim karticama, da se ne blokira ili izgubi, posebno ako planirate odlazak u inostranstvo, nije loše da pročitate astro prognozu o vašem znaku. Za dalje poslovanje potpisaćete nov ugovor. Biti u vezi sa Strelcem znači stalno ispitivanje i testiranje poverenja, vašem partneru nije lako ali može da trpi sve zarad ljubavi. Budite iskreni jedan prema drugome. Postoji mogućnost od kontraindikacije ukoliko uzimate lekove.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs

JARAC

Moć vam nije umanjena ili interesovanje za posao smanjen, posebno retrogradnim Plutonom i Saturnom koji će vam dati velike obaveze i zadatke koje možete samo vi da rešite. Smanjite tempo gde ćete posedovati veću koncentraciju, sagledati realnost događaja oko vas. Samo je važno da poslove ne gomilate, već malo po malo polako završavate. Emotivno ste posvećeni vezi sa Rakom ili Lavom. Uživate u zajednici koja vam pruža snagu. Zdravstveno ste skloni prehladama.

VODOLIJA

Vodolija je zainteresovana za poslove koji su povezani sa drugim sferama poput sporta ili putovanja. Bik vam je dobar saradnik ali Vodolija voli individualnost. Bik zna biti previše zahtevan, da kontroliše a to onda neće izaći na dobro. Ukoliko ste u braku onda vam sve zavisi od finansija, ako imate novca u kući biće i mir u domu. Ukoliko tražite novu ljubav i sami ste, onda očekujte lepo druženje u subotu veče sa Devicom. Proverite pluća, oči i pritisak.

RIBE

Tokom nedelje imaćete zanimljiv razgovor sa osobom iz znaka Vodolija koji će vam ponuditi novi projekat a tiče se rada u inostranstvu. Budite puni volje taj projekat će doživeti veliki uspeh. Ribe koje konkurišu za posao mogu da se raduju državnom zaposlenju ili poslu u velikim kompanijama poput banke, usluge komunikacija ili rad u nekoj medicinskoj ustanovi. Emotivno se osećate dobro, želite jedino da slobodno vreme provedete van kuće sa voljenom osobom. Osetljivost reproduktivnih organa.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs