Ova četiri horoskopska znaka obožavaju bezobrazne razgovore

 Ova četiri horoskopska znaka obožavaju bezobrazne razgovore

Osobe rođene u ovim znakovima uživaju u beobraznim razgovorima više drugih, a rezultati mogu biti prilično vatreni.

Jasno je da se ne osećaju svi prijatno dok šapuću “prljave” reči na jastuku, ali neka vas to ne brine. Da poboljšate svoje veštine bezobraznih razgovora potrebna je praksa i samopuzdanje.

Na primer, ako niste sigurni šta da kažete, možete početi sa otvorenim pitanjima: “Šta bi uradio/la da sam sada sa tobom?”, “Stvarno mi se sviđa kada…”, “Stvarno bih voleo/la da (upištite akciju) u tvoj (upišite deo tela)” i vidite kako će ići.

ŠKORPIJA

Poznato je da su Škorpije odlične u seksu, i zato se prilično dobro snalaze u bezobraznim razgovorima. Škorpije su toliko dobre u seksi razgovorima da će vas naterati da ih odmah pozovete u stan. Najveći trik Škorpija je da postave što više pitanja i navodiće vas da tačno u detalje opišete šta biste im radili.

VAGA

Vazdušni znakovi su veoma brbljivi i zato vole da razgovaraju i tokom seksa. Vage su posebno zainteresovane za prljave razgovore koji poboljšavaju njihov već intenzivan seks. To bi moglo da znači da otvoreno govore partneru šta da radi u krevetu ili da ponavljaju različite fraze koje označavaju da nešto radite stvarno dobro. Vage vole da se dobro zabave, a takođe znaju da je komunikacija potrebna za dobar ritam.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

Blizanci su majstori seksi razgovora, koji će vas naterati da poželite da odmah odvete negde gde ćete moći da se prepustite jedno drugom. Kada Blizanci žele da šarmiraju, oni ni od čega ne prezaju. Vole i da čuju nešto bezobrazno od partnera, jer im to daje do znanja da ste i vi zainteresovani. Uprkos njihovoj arogantnoj spoljašnjosti, Blizanci su u stvari nervozni kada im osjećanja nisu uzvraćena.

RAK

Rakovi su prilično uverljivi s porukama kada žele nekog da osvoje. Nađu prave reči i mogu da smisle fraze zbog kojih ćete izgoreti od želje za njima. Vole da pokazuju ovu veštinu, tako da ako se trenutno muvate s Rakom, spremite se da pocrvenite.