Neobična pljačka u Trsteniku: Lopovi iz torbe odneli 20.000 dinara, ali se vlasnica radovala

 Neobična pljačka u Trsteniku: Lopovi iz torbe odneli 20.000 dinara, ali se vlasnica radovala

Kako su ispričali vozači, ispostavilo se da je iz torbe nestalo oko 20.000 dinara, ali je ostalo netaknuto 3.200 evra.

Tomica Vukčević iz Kruševca, šef voznog parka u Službi hitne medicinske pomoći, kaže da je sa kolegom – vozačem, Miomirom Ilićem, u petak krenuo ka sporednom ulazu, kada su uočili žensku torbu.

“Počeli smo da se šalimo da je bomba. Ja sam stavio rukavice i onda smo otvorili torbu. Našao sam ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu i 70 dinara. Pozvali smo policiju koja je potom počela da traga za vlasnicom.”

Policija je zatim došla u Službu hitne medicinske pomoći, a došla je i vlasnica torbe. Vukčević kaže da je žena otvorila novčanik i odmah rekla da u njemu nema 20.000 dinara.

“Njena ćerka je rekla “Daj, pogledaj još malo”, a zatim su našli i kovertu u kojoj je bilo 3.200 evra. Ispada da lopov nije pretražio celu torbu i da nije video evre. Vlasnica se osmehnula, otišla je da zameni novac i htela je da nam u znak zahvalnosti da 5.000 dinara. Niko nije hteo da uzme”, priča Vukčević i dodaje da je torba ukradena u prodavnici.

“Bio sam ponosan što smo ja i moji vozači vratili osmeh na lice ženi koja je pokradena”, napisao je Vukčević u objavi na Fejsbuku.