Veza sa ovim horoskopskim znakovima je pravi “pakao”

 Veza sa ovim horoskopskim znakovima je pravi “pakao”

Evo sa kojim znacima nije lako biti u vezi.

Lav

Privlačnost Lava leži u njegovoj samouverenosti i u tome što je spreman da ujedini više grupa ljudi u svakoj prilici.

Lav je ponekad dramatičan, uglavnom kreativan i veoma društven. Svi ovi elementi ga čine neodoljivim. On je vatreni znak koji voli život, zna kako da se dobro zabavi. Ima specifičnu snagu, ali nije sklon kompromisima. Dobar je za prijatelje, ali nije za veze jer uvek sebe stavi na prvo mesto. Uvek je problem sa njim ego. Nekad je veoma arogantan i nefleksibilan jer misli da će mu svi sve oprostiti i preći preko svega.

Škorpija

Ovaj znak nije baš idelan za vezu jer je prilično strastven i to mu je na prvom mestu. Ako seks nije dobar, ako nema nimalo ljubomore, nimalo rasprava, onda nešto nije u redu. Prosto, da bi neko bio sa Škorpijom, to mora da bude stalno strastveno i zanimljivo, da bi joj partner držao pažnju. Ona uvek privlači pažnju i nikad nije do nje. Svi problemi dolaze sa drugih strana i sa njom je veoma teško dogovoriti se.

Strelac

Ovaj neuhvatljivi vatreni znak je nemoguće obuzdati. Bilo da je žena ili muškarac, on prosto ne zna šta je to odnos, saradnja i veza. Uvek se trudi da da sve od sebe, ali kako on misli da treba. Ne obraća pažnju na nečija osećanja, nego misli ako je sve on uradio dobro i ako je on srećan onda su svi srećni. Tako da ako ide na putovanje sa prijateljima, a partner negoduje, verovatno se neće odreći putovanja, jer ne podnosi bilo kakve zabrane i ograničenja.

Vodolija

Ovaj znak je uvek hladniji od drugih, ne pokazuje svoja osećanja jasno. Uvek bira dela pre nego reči i nije to lako za druge. Ipak, Vodolija misli da je sve u redu jer je sve organizovano, ona je tu i tu nema nejasnoća. Nekad planira previše, nekad ne planira ništa, pa ide iz krajnosti u krajnost. Brzo menja odluke, pa nikad niste načisto da li želi da bude sa Vama ili joj je samo tako prijatno, pa ne želi da menja nešto. Brzo ulazi u veze, ali isto tako ih brzo završava.