Ovih osam znakova pokazuju da biste uskoro mogli dobiti novac

 Ovih osam znakova pokazuju da biste uskoro mogli dobiti novac

1. Stalno viđate broj 8

Taj broj u Kini simbolizuje veliku sreću, to im je najsrećniji broj. Takođe, simboliše ravnotežu. Ako ga viđate često, svugde oko sebe, moguće je da će vam se finansijska situacija popraviti.

2. Dobili ste nešto na određeni dan

Bilo da se radi o novcu ili nekom daru, ako ste ga dobili na prvi dan novog meseca ili u vreme punog meseca, lako je moguće da će novac početi da vam pristiže.

3. Biti trudna ili u blizini trudnice

Prema starom kineskom verovanju, trudnice nose sreću u sebi. Navodno, možete privući obilje u život ako se nalazite blizu trudnice, sreća će se s nje proširiti i na vas.

4. Razni insekti u kući

Posebno ako su smeđe boje, tada prizivaju sreću i blagostanje, specijalno skakavci i pauci – tako barem veruju u Trinidadu. Kod Kineza su zrikavci ti koje povezuju sa srećom.Takođe, u nekim delovima sveta veruju da leptiri tamnih krila donose dobre vesti vezane za karijeru i finansije

5. Mehurići na kafi

Ljudi koji vide mehuriće na površini kafe mogli bi doživeti pozitivne promene u životu. Kanađani veruju da je znak sreće kada mehurić s kafe stavite na kašičicu, a da se ne rasprsne.

6. Posedovanje mnoštva kovanica

Na primer, ako ih držite u velikoj staklenoj tegli ili kasici-prasici, to privlači novac i blagostanje. Ako kovanice držite u kuhinji, to još više pomaže finansijskoj dobrobiti – prema Feng shui teoriji.Rusi veruju da bogatstvo privlače vrećice novca skrivene u ormaru ili svuda u kući.

7. Ptičji izmet na telu

U našim krajevima je ovo verovanje jako poznato – ako se ptica uneredi na vas, odnosno zasipa vas svojim izmetom – to je znak dobre sreće i najava novčanog dobitka u skoroj budućnosti.

8. Inicijali u paukovoj mreži

Ako pogledate u paukovu mrežu i tamo ugledate formu koja asocira na vaše inicijale, to je posebna naznaka skorog priliva novca u vaš život.