Nedeljni horoskop: Strelčeve očekuje veliki posao, Rakove ljubavna veza koju dugo priželjkuju

 Nedeljni horoskop: Strelčeve očekuje veliki posao, Rakove ljubavna veza koju dugo priželjkuju

OVAN

Morate imatI pravi uvid u ono što radite i koliko vam je to nešto bitno. Odličan ste organizator i niko ne zna da uradi ono što vi umete. Sunce trigon Saturn daće olakšanje kada je sticanje novca u pitanju. Nećete biti opterećeni, a imaćete i bolju komunikaciju sa svojom radnom okolinom. Emotivni život teče nekim svojim uobičajenim tokom koji je vama sasvim zadovoljavajući. Posebno ste vezani za osobu iz znaka Bik koja može da vam pruži svu lepotu i nežnost. Ojačajte imuni sistem jer sledi problem sa želucem.

BIK

Vi ćete imati nedelju u kojoj morate mnogo toga da uradite sami bez ičije pomoći. Bik počinje da otvara novo poslovno poglavlje o kome će se tek pričati. Emotivni život je bolji od poslovnog. Imate putovanje u drugu državu, verovatno komšiluk, Mađarska, Bugarska, Grčka gde vas očekuje lep provod i mnogo nežnosti sa jednim suptilnim Rakom. Bik u braku ove nedelje ima razgovor sa partnerom oko finansija. Uvek su svađe i prepiranja oko novca. Potrebno vam je opuštanje.

BLIZANCI

Kao i uvek bićete raspoloženi da nešto promenite na bolje. Vaš vladar Merkur je u Biku i možete da računate na bolje poslovne ponude koje su vam bile nedostupne u prethodnim danima. Blizanci ovog puta imaju zahtevne ponude, gde se traži ogromno znanje, inteligencija, a opet moć mogu steći uz pomoć jakih i dobrih saradnika. Emotivni život je bolji i samim tim ćete napredovati u ljubavi ukoliko ste sami. Otvara vam se veza sa Bikom ili Jarcem. Svako od njih ima nešto u sebi što vas privlači. Držite se preventive kada je zdravlje u pitanju.

RAK

Nećete imati nekih većih problema na poslu. Kako dani idu tako će se vama otvarati vrata dobrih poslova. Dobro bi bilo da sve odmah presečete nekim radikalnim odlukama. Podršku imate od Škorpije, drugog Raka ili Bika. Ljubavni život vam počinje vezom koju ste očekivali dugo. Raspoloženi ste posle dugog perioda tako da možete očekivati mir i sreću u braku, isto tako ako ste usamljeni onda veza sa Blizancima će vas oraspoložiti i pokrenuti najdublje moguće. Mislite na svoju telesnu težinu.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs

LAV

Lakše misli, manje napetosti, sa lakoćom, brzinom razmišljanja ćete sebi razrešiti neke probleme koje ste imali od ranije. Lav ima period uspeha u karijeri i treba da prati sebe i svoja unutrašnja osećanja. Raspoloženje vam raste i za ostvarenje nove ljubavne veze. Sa velikim oduševljenjem ćete uspeti da se spojite sa osobom iz vazdušnog znaka koja vas razume pre svega, ali i zna da ste neko kome treba velika pažnja. Bračni partner, takođe, zna da isprati vaše želje. U odličnoj ste fizičkom formi i nastavite sa zdravim životom.

DEVICA

Device će da odahnu jer će vaš vladar Merkur pokrenuti nove ideje, a jedna od tih je veza sa inostranstvom. Poslovna vezanost za osobu iz znaka Bik daće jedan poseban akcenat na vaš rad i vašu karijeru u budućnosti. Skloni ste da se okrenete novim pravcima u poslovanju ili totalno promenite delatnost što ne bi bilo ništa novo za ovo sazvežđe. Emotivni život vam je vezan za jednu ambicioznu osobu koja će sve učiniti za vas. Možda ćete raditi zajedno, ali ono što je najvažnije da se spremite u zajednički život. U vaš organizam unosite što više zeleno voće i povrće.

VAGA

Vaga ima svoj cilj i nije joj teško da se pokrene, samo da dobije što naumi. Venera kao vaš vladar je u znaku Ovan, tražiće veliku upornost, energiju, gde ne smete da popustite. Sedmo polje naglašeno, moraćete da prihvatite mnoge predloge drugih, koliko god da mislite da nisu u pravu. Rezultat će svakako biti pozitivan. Sa partnerom ste u dobrim odnosima. Vage koje traže novu ljubav, neće moći da izaberu između Raka ili Vodolije. Skloni ste prehladama, čuvajte se.

ŠKORPIJA

Škorpije moraju da kontrolišu svoja osećanja. Ako vam se jezik ,,odveže”, onda to može biti vrlo neugodno za sve oko vas, pa i za nadređne ukoliko ste radnik u nekoj firmi. Da bi izbegli loše situacije, pokušajte da se povučete ili pustite fleksibilnije osobe sa kojima radite da završe ono što vama teško pada. Emotivni život vam ide u smeru novih poznanstava. Ljubav sa osobom iz znaka Strelac ili Jarac mogu vam promeniti život i učiniti od vas radosniju osobu. Zdravlje vam je osetljivo, vitamini su potrebni.

STRELAC

Sunce u dobrom aspektu sa Saturnom daće konačno veliki posao. Planovi, ideje, putovanja su nešto što je neizbežno za ovo sazvežđe. Strelčeve ideje mogu da iskoriste i drugi, ali vi ste znak koji odlično zna kako da unovči ono što je pred njim. Bolji ste od svih, pa i od nadređenih. Ljubavni život je obojen strašću sa osobama iz znaka Ovan, Bik, a ako ste u braku morate da povedete računa koliko vremena provodite kući sa partnerom, jer često znate da se prepustite slobodnom životu. Potrebna vam je bolja kondicija tela.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs

JARAC

Pomoć tražite od Vodolije, ona će vam približiti budućnost svojim shvatanjem stvarnosti i realnosti. Emotivni život vam je bolji. Aspekti trigona Sunca u Biku, Saturna u Jarcu daće stabilnost na polju braka. Poželećete da proširite porodicu ili da kupite neku veću nekretninu. Jarčevima koji žele da uđu u ozbiljnu vezu sada je pravo vreme da to iskuse. Nećete se sklanjati od obaveza kuće, dece, standardnih poslova. Zdravstveno vodite računa o svemu u principu ste u dobroj kondiciji.

VODOLIJA

Umor vas stiže zbog mnogo obaveza. Opterećenje nije novac ili kolika je zarada već sam odnos u kolektivu. Emotivni život koji vodite je zanimljiv posebno za one koji gledaju sa strane. Oni vide sreću, zabavu, zadovoljstvo dok vi ne vidite tako. Još uvek ste u fazi da preispitujete svoja osećanja, koliko zaista želite da ostanete u toj vezi ili braku u kome ste sada. Vodolija koja traži ljubav može da otputuje negde na kratko i tamo će sebi naći sreću. Problemi sa vidom su česti.

RIBE

Vaše polje privatnog posla daće mnogo zanimljivih ponuda. Morate da se odličite da li ostajete u zemlji ili idete u inostranstvo. Emotivni život Ribama koje su slobodne tokom nedelje sledi susret sa simpatičnom Vagom. Ta je osoba previše ambiciozna, ne voli vezivanja u ljubavi, voli slobodu. Zapravo ne želi neko preveliko angažovanje, sem strasti. Teško ćete prihvatiti takvu vezu, ali ipak kao da srljate u tako nešto. Problem sa povišenim krvnim pritiskom.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs