Stvari koje muškarci rade misleći da su lepi gestovi, a žene ih u stvari mrze

 Stvari koje muškarci rade misleći da su lepi gestovi, a žene ih u stvari mrze

Ponekad muškarci čine sve kako bi udovoljili svojim partnerkama, ali nažalost vrlo često to čine pogrešno.

Psiholog Alisija Klark kaže kako se problemi najčešće pojavljuju kada muškarac ne razmišlja o tome kakav će utisak ostaviti njegov gest i kako će se njegova partnerka osećati u tom trenutku. Posavetovala je sve muškarce da pre nego nešto urade dobro promisle o tome.

Kupovina nakita

Većina žena voli nakit, aki svaka žena ima različit ukus, pa iako misle da ne mogu da pogreše u izboru zbog velike ponude, i te kako mogu. Uostalom, ženama to može biti znak da ne obraćaju pažnju na to šta zapravo vole i nose pa će poklon doživeti kao nedostatak interesa.

Foto: Shutterstock

Pokušavate da rešite njene probleme

Osim ako taj problem nije slavina koja curi, slika koju ne može da okači ili pauk u uglu sobe, ne pokušavajte da rešite njene probleme. Muškarci i žene su veoma različiti u tom pogledu. Na primer, ako žena ima problema sa svojom najboljom prijateljicom, dajte joj oduška, a ne da joj nudite rešenje. Dakle, sve što treba jeste da je poslušate i složite se ponekad s njom.

Zatrpavate je poklonima

Iako je kupovina sitnica ponekad lep gest, stalno kupovanje poklona poput odeće, nakita i parfema nije pametno i žene takve stvari jednostavno ne vole. Žene mogu da osete da kupovinom ovakvih poklona želite da ih kontrolišete. Takođe, iako su vaše namere čiste, ona može da oseti pritisak da uzvrati, jer nijedna žena ne želi vezu u kojoj se stalno oseća kao da je korak iza.

Foto: Shutterstock

Uskakanje u tuš-kabinu bez poziva

Žene vole kada im se pridružite u tuš-kabini, ali kada imaju samo 20 minuta da operu kosu i obriju noge, bolje vam je da imate dobar razlog što ste im samo tako upali u kabinu. Stoga budite spontani i romantični, ali pokušajte da to ne uradite kada se spremaju za izlazak.

Previše zapitkujete

Ako ženu počnete da zapitkujete kuda ide, kada se vraća i slične stvari, čak i ako to radite samo zato što vam je stalo do nje, ona može da se naljuti jer ovo ispitivanje može da shvati kao kontrolu i ljubomoru.