Ruski biznismen objavio najbizarniji snimak, a ovo je njegova poruka svetu (VIDEO)

 Ruski biznismen objavio najbizarniji snimak, a ovo je njegova poruka svetu (VIDEO)

On, naime, sedi u velikom bakarnom loncu iznad zapaljene vatre i tvrdi je ovo odličan način da se “izleče različite bolesti”.

“Samo sedite i zavalite se”, kaže on.

Recept za “lekoviti gulaš” koji je German kuhao uključivao je biljke i mnogo soli. Sterligov je veoma ponosan na svoj lonac, koji je star 200 godina i napravljen od pravog bakra.

Bizaran snimak navodno je snimljen na njegovom ranču izvan Moskve, gde se biznismen, koji je zaradio bogatstvo nakon pada SSSR-a, povukao kada se umorio od gradskog života.

Nakon toga, pozvao je sve da dođu i okupaju se, jer lonac nije napravio samo za sebe. Međutim, kako je rekao, dnevno može da primi samo jednog pacijenta, jer dezinfekcija kotla traje satima.

Sterligov nije otkrio cenu tretmana. Biznismen je i ranije dolazio u centar pažnje nakon što je veknu hleba prodavao za 10 dolara (oko 9 evra), jer je napravljen od “ekološki čistih” sastojaka s njegove farme.

Kontroverzni biznismen poznat je i po svojim anti-gej stavovima. Također je prodavao i šipke za fizičko kažnjavanje dece koja se loše ponašaju.