Žena je ostavila ulogovan Fejsbuk jedne noći, a to je njenom mužu zauvek promenilo život

 Žena je ostavila ulogovan Fejsbuk jedne noći, a to je njenom mužu zauvek promenilo život

Naime, jedne večeri ugledao je upaljen računar s otvorenim Fejsbuk profilom supruge Krisi.

Nešto mu nije dalo mira i odlučio je da joj pregleda poruke. Ono što je tamo pronašao nije očekivao ni u najgorem snu – supruga ga vara, ali ne s jednim muškarcem, već s više njih.

Pred očima mu je proleteo njihov desetogodišnji brak, četvoro dece, “srećan i skladan” život.

Međutim, poslednje dve godine Krisi se promenila i komunikacija je nestala, ostajala je u gradu sve duže, ponekad celu noć.

Među porukama bilo je i onih po kojima je shvatio da se s jednim muškarcem viđa već godinu. Bio je slomljen. Svoje iskustvo opisao je na blogu Love What Matters.

Pokušavao je da shvati zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije i počela s nekim lakšim zavisnostima, nije spomenuo kojim.

“Zaljubili smo se i venčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno. Dobili smo četvoro divne dece, kupili smo kuću, imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima”, ispričao je Set.

Foto: Printscreen/Youtube

Zabrinutog muža je zanimalo šta to muči njegovu suprugu, ali je ona odbijala da razgovara s njim. Počela je sve duže da ostaje u gradu, a potom se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama. Uveravala ga je da je ‘zaglavila s prijateljima’.

“Kod kuće je zaključavala mobilni, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izveštaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, ali tada sam imao poverenja u nju”, rekao je.

Kaže da ga je najviše zabolelo kada je shvatio da s ljubavnikom, s kojim je bila u vezi godinu, nije samo zbog seksa već se i zaljubila u njega.

Njegova sad već bivša supruga je na Fejsbuku promenila status i navela je sada u vezi sa ženom, prenosi Daily Mail.