Zašto vam ne odgovara na poruke?

 Zašto vam ne odgovara na poruke?

Jer, jedini način da sa nekim komunicirate tada je bio ili uživo, ili telefonom. “Fiksnim”, za koji se verovatno slabo sećate kako izgleda uopšte.

Danas su se stvari promenile, komuniciramo drugačije, pa imate na raspolganju hiljadu i jednu varijantu poruka, mejlova, društvenih mreža… Ali, suština je ostala ista. Kad neko prekine da komunicira sa vama, znači da ga više ne interesujete.

Dakle, ako vam ne odgovara na poruke, može biti “jedna od ponuđenih mogućnosti”:

Zauzet je i nema vremena da se posveti vezi

Ponekad, počnemo da se viđamo sa nekim, sa najboljim namerama. Ali, onda shvatimo da to nije to, ili da nismo spremni za vezu. Ako je prestao da vam odgovara na poruke, iako je delovalo kao da je zainteresovan za vas, ovo može biti odgovor na pitanje – zašto.

Nije zainteresovan

Iz bilo kojeg razloga, prosto nije zainteresovan. Naravno, trebalo bi da vam to lepo kaže, ali ljudi najčešće nisu dovoljno pristojni ili dovoljno obzirni da to urade, i lakše im je da prosto prestanu da se javljaju.

Poigrava se

Možda ste se videli par puta, dopisivali se, ali on uopšte nije imao nameru da započinje vezu sa vama. Nije lepo, ali dešava se.

Niste “kliknuli”

Ne možemo sa svima da se “prepoznamo” u pravom trenutku. I ako se to nije desilo, iako ste se videli nekoliko puta, čak i ako nije bilo loše na tim sastancima, malo je verovatno da će nastaviti da održava kontakt sa vama. Neprijatno je, ali kad razmislite, složićete se da je tako bolje.