Zašto je Rak najbolji znak

 Zašto je Rak najbolji znak

Intuitivni su i lako čitaju druge ljude

Oni uvek znaju kako se ko oseća bez da im iko to kaže. Što bi se reklo, osete kako je nekome i tačno znaju šta tada da kažu. Hipersenzitivni su, pa zbog te svoje osobine im je nekad teško samima sa sobom, ali zato prepoznaju kome treba da pomognu. Uvek su najbolje rame za plakanje ili najbolja podrška u lepim trenucima. Rak nikog neće ostaviti na cedilu. Na njega možete da se oslonite u pola dana, u pola noći.

Uvek primete ako neko nije iskren

Ako ste pokušavali Rakovima da kažete da je nešto drugačije nego što stvarno jeste, nije Vam uspelo. Oni su već primetili šta ste probali i gotovo da nijedan Rak neće dopustiti da ga smatrate nekim kod koga sve prolazi. Jesu dobri, ali dok ne pokušate da neke stvari sakrijete od njih ili da budete proračunati. To nikad neće proći.

Velikodušni su

I kad imaju i kad nemaju za nešto što žele da poklone nekom, oni se snađu i iznenade drugu osobu. Nikad ne zapostavljaju prijatelje i porodicu, u ma kakvoj da su situaciji. Tačno znaju kome je šta potrebno i drže se oprobanog recepta za poklone. Uvek će Vas oduševiti.

Draga Saveta je njihovo drugo ja

Kad je teško, tu je Rak. Rakovi daju najbolje savete jer imaju veliki sposobnost empatije. Nerviraju se nekad više oko tuđih problema nego oko svojih, pa je njima je prilično lako biti prijatelj. Oni su uvek tu za druge, daju dobre savete i pomažu kad god je to moguće.

Uvek će staviti druge ispred sebe

Vaše potrebe će uvek biti primarnije od njihovih. Rak je brižan i pazi na druge kao na decu. Velikodušnost je vrlina, ali nekad može i da se pretera u svemu tome. Otvorenog je uma i razume svakog, pa to može dosta biti od pomoći u životu.