Seminar koji će vam promeniti život iz korena: Zašto je važno šta mislite?

 Seminar koji će vam promeniti život iz korena: Zašto je važno šta mislite?

Ako se pitate zašto tapkate u mestu, a želite napred, ako ste usamljeni, bezvoljni, ako vam se stalno ponavljaju iste situacije sa raličitim licima, ako ne možete da zaboravite ili oprostite, ako ne verujete u sebe ili mislite da ste nedovoljno lepi, sposobni, da manje zaslužujete

Ako uvek dajete više nego što vam uzvraćaju i pitate se zašto – odgovor je zbog podsvesnih programa u vašem umu.

Kako to da od vaših misli zavsi vaš život? Život koji upravo živite stvoren je od vaših pređašnjih misli i osećanja. Počnite da stvarate novo poglavlje u svom životu i potpuno nov život tako što ćeš naučiti kako da reprogramirate svoj podsvesni um. Od njega zavisi šta mislite i kako reagujete, kako se se osećate a od toga kako s osećate zavisi kako će izgledati vaš budući život. Sa novim reprogramiranjem počinjete da vibrirate drugačije i privlačite nove bolje životne okolnosti na svim poljima.

Theta Healing tehnika vas uči odkle dolaze vaša verovanja i kako da ih promenite. Podsvest čini 90% našeg mozga i ona nam kreira život. Theta tehnika vam objašnjava kako i po kojim pravilima radi vaša podsvest i kako da je iskoristite da radi za vas, a ne protiv vas.

Theta Healing vas uči kako da postanete svesni kreator svog života umesto da ste žrtva okolnosti.
Uči vas kako se i kada programira vaša podsvest , kako se negativno programirate a da toga niste svesni, kako drugima dozvoljavate da vas negativno programiraju i kako da sebe programirate svesno kako vi želite .

Uvodno predavanje će se održati 03. septembra 2019. u 19:30h

Za dodatne informacije i prijave na predavanje kontaktirajte na email: thetabeograd@gmail.com ili
telefon: +381(0) 69 12 91 489