Horoskop za 28. oktobar

 Horoskop za 28. oktobar

OVAN

LJUBAV:

Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cele nedelje.  Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete poverenja u ono što dolazi.

KARIJERA:

Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike pojavljuje se rijetko, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE & SAVET:  Ne rasipajte svoju energiju.

BIK  

LJUBAV:

Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi da li ćete se okrenuti ka svijetlu ili ka tami.

KARIJERA:

Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate.

Još ove nedelje biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE & SAVET:  Ne obraćajte pažnju na one koji vam zavide  stalno nešto prebacuju.

BLIZANCI  

LJUBAV:

Vaš privatni život ovih će se dana vrteti oko vaših prijatelja.

Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti i osećati se zanemareno.

KARIJERA:

Iz visina vi ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan. Na radnom mestu će vladati red, rad i disciplina.

ZDRAVLJE & SAVET:  Budite iskreni prema svima, pa i prema sebi.

RAK  

LJUBAV:

Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju društvena pravila ponašanja.

U svakom slučaju, nećete se lako otvarati. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje po čitav dan.

KARIJERA:

Na poslu će vam i dalje ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažirati oko saradnika.

Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani da rade negde drugde. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE & SAVET:  Učinite nešto za one kojima treba pomoć.

LAV

LJUBAV:

Moguće je da ćete poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u lijepom sećanju. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima i s osmehom.

KARIJERA:

Tražićete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni što je to. Zbog toga ćete povremeno delovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Izrazite se.

ZDRAVLJE & SAVET:  Ne zaboravite na rekreaciju.

DEVICA  

LJUBAV:

Saveti dobronamernih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za nekom knjigom punom saveta gde će naći niz korisnih uputa za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kad budu s nekim.

KARIJERA:

Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Istovremeno se otvaraju i nove mogućnosti. Na vama je da pažljivo razlučite šta vam zapravo odgovara. Ako treba ići u nešto novo, krenite.

ZDRAVLJE & SAVET:  Budite diplomaa u svakoj situaciji.

VAGA  

LJUBAV:

Idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećete osećati pritisak da se pod svaku cenu morate zbližiti s nekim. Bićete prilično indifernetni prema svima, ali s humorom.

KARIJERA:

Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklejevajte, nego zasucite rukave i radite. Imate snage.

ZDRAVLJE & SAVET:  Pazite da se ne preforsirate.

ŠKORPIJA  

LJUBAV:

Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mesta gde se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.

KARIJERA:

Uslediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da odreagujete ili kritikujete celu stvar. Nemojte to činiti. Proći ćete daleko bolje ako se suzdržite od komentara. Imajte to na pameti.

ZDRAVLJE & SAVET:  Želite li skupljati med, ne udarajte po košnici.

STRELAC  

LJUBAV:

Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabriće vas da organizirate odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA:

Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašem napredovanju. Verovatno će odlučivati o nečem što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE & SAVET:  Zanemarite sitnice i prigovaranja.

JARAC  

LJUBAV:

Ako ste još sami, bićete aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško otići na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu predlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA:

Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer treba sarađivati.

ZDRAVLJE & SAVET:  Budite taktični.

VODOLIJA

LJUBAV:

Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredsredite na sebe i provedite malu unutrašnju inventuru. Preispitajte se malo dublje.

KARIJERA:

Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više željeti predah ili čak poći na godišnji odmor. Oni koji to ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo živcirati.

ZDRAVLJE & SAVET:  Vežbajte koncentraciju.

RIBE  

LJUBAV:

Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA:

Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljašnje okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE & SAVET:  Malo usporite sa sportom.

Izvor: Ehoroskop

Zeljana Vuletic