Popijte ovaj čaj koliko večeras pred spavanje: Izbacite do ujutru 1kg tečnosti!

 Popijte ovaj čaj koliko večeras pred spavanje: Izbacite do ujutru 1kg tečnosti!

ČAJ od ĐUMBIRA (za izbacivanje viška tečnosti)

Đumbir i limun mogu aktivirati vaš metabolizam; pa zašto ih ne kombinovati? Đumbir kao biljka u našem telu povlači sa sobom sve toksine zajedno sa mastima koje izbacuje iz tela, a u toku noći je taj proces normalno veći.

Kada zaspite vaše telo ulazi u stanje katabolizma. Naravno, jako je bitno da barem 3 sata pred spavanje ne jedete ništa već samo konzumirate tečnost. istusirajte se hladnijom vodom, a zatim popijte čaj, neki korisnici su dokazali da mogu da za dan sa čajem od peršuna izbace i do 2 litra tečnosti.

ništa ne gubite ako probate samo 😀

Sveže pripremljeni čaj od đumbira pre spavanja ne samo da poboljšava vaš metabolizam, već čini čuda za vaš imunološki sistem! Jednostavno dodajte nekoliko kriški đumbira i sveže isceđeni limunov sok u litar vrele vode. Zatim pustite da strmi oko 15 minuta. Pregorko? Piće za spavanje možete zasladiti medom, ali pokušajte bez meda ovaj put.

ČAJ od KAMILICE (za spavanje)

Da li se često mučite da zaspite? Vreme je za akciju. Ako ne spavate dovoljno, vaše telo postaje sklonije bolestima, a takođe imate i veći rizik od gojaznosti. Ovde nastupa čaj od kamilice: deluje umirujuće i koristi se za promociju sna i lečenje nesanice.

Izvor: BKTVNews

Zeljana Vuletic